profusion Публикувано Декември 18, 2018 Публикувано Декември 18, 2018 Имам един стар 3г който искам да ползвам за часовник/метео станция в стаята, въпросът ми е може ли да стане нещо ако го държа нон-стоп на кабел (не за телефона, а от гледна точка на сигурност, пожар и т.н.)? В Цитирай
0 ML16 Публикувано Декември 18, 2018 Публикувано Декември 18, 2018 Аз лично не бих оставил толкова стар и амортизиран телефон постоянно включен без надзор. Виж в алито има чудесни варианти за метео станции за не много пари, които може да не са постоянно включени в 220v. Цитирай
0 profusion Публикувано Декември 18, 2018 Автор Публикувано Декември 18, 2018 От една седмица изгледах всичко в алито/амазон/ибей и и все кусур намирам на часовниците май не е добра идеята ще си търся тогава часовник. Проблема е че повечето са с течни кристали дисплей с мастилото и като го сложа на мястото часовника се пада над главата ми и под този ъгъл числата на течните кристали не се виждат изобщо... Цитирай
0 Alxx® Публикувано Декември 18, 2018 Публикувано Декември 18, 2018 Пожар не ми се вярва, ама 3г-то обича да надува батериите понякога(май няма стереотип кога точно) и в най-добрия случай просто ще цъфне панелът или дисплеят - което се предаде първо. Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Декември 18, 2018 Публикувано Декември 18, 2018 Махаш задния панел и си решаваш проблема кое ще издържи Цитирай
0 profusion Публикувано Декември 18, 2018 Автор Публикувано Декември 18, 2018 Какво имаш предвид? Да махна батерията ли? То май е ясно че няма да стане защото няма пукнато приложение корто да бачка на старата ОС Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Декември 18, 2018 Публикувано Декември 18, 2018 Батерията е отделен елемент от задния панел/капак на iPhone . Шегувах се с предишния пост! Както сам отбеляза, едва ли ще намериш приложения който да работят! Цитирай
0 profusion Публикувано Декември 19, 2018 Автор Публикувано Декември 19, 2018 Той си е джейлнат май, през сидия ли? щото аз спрях от ерата на 3г да си джейлвам телефоните попринцип и не помня много Цитирай
Въпрос
profusion
Имам един стар 3г който искам да ползвам за часовник/метео станция в стаята, въпросът ми е може ли да стане нещо ако го държа нон-стоп на кабел (не за телефона, а от гледна точка на сигурност, пожар и т.н.)?
В
7 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.