Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Здравейте, 

Бих искал да попитам, има ли приложение (App Store) на градския транспорт в София, в което можеш да въведеш начална и крайна точка и да получиш начините за предвижване?
Току що опитах SofiaTraffic, но не ми отваря приложението. А пише, че е работи на iOS 7.0 и нагоре. (моят е iOS 12.1.2)

Благодаря.

Поздрави,
Галин Тодоров

Редактирано от Galin Todorov
Публикувано
преди 1 минута, gogi6 написа:

Moovit: Public Transport Live by Moovit App Global LTD https://itunes.apple.com/bg/app/moovit-public-transport-live/id498477945?mt=8

Незнам за по-добро от това!

Благодаря.

Знам за това приложение, но и то се бърка в повечето моменти, но върши работа. Някакво друго приложение :?

Публикувано

Не съм имал никога проблем.

Публикувано
Публикувано

При мен, SofiaTraffic спря да работи след iOS 12, а с Moovit, не съм имал никакви проблеми.

• 6 години по-късно...
Публикувано

Темата е стара, но има голям ъпдейт, който ще е полезен за всички които ползват градски транспорт в София. Най-после от ЦГМ направиха данните от GPSите на превозните средства публични - от 16 септември 2025, и вече може да се ползват реални данни и в трети приложения. 

Има и едно ново уеб приложение, за който не иска да ползва Гугъл мапс или този ужасен Moovit (може би най-отвратителния апп в целия апп стор с реклами на цял екран, ако го ползваш от време на време и нямаш абонамент)

Уеб аппа е този - https://map.bpilot253.com/#/sofia

Показва превозните средства в реално време, и при избор на спирка - кога пристигат. Може да си буукмарквате спирки, да филтрирате превозни средства, да търсите и т.н.

За всички с iOS 26, може да го добавите като уеб апп с новата отметка (Share > Add to home screen > Open as Web App)

image.thumb.jpeg.d2078748267e0788f1927bf864cc2c12.jpeg

Същият апп работи още за Варна и Паневежис

Публикувано

При мен не се движат. 

Публикувано

Обновяването е през няколко секунди. Тези дни имаше голямо натоварване, и може да е забивало, но като рефрешнеш се оправя.

Сега примерно си е ок. 

Публикувано

Имайте предвид, че ако ви е активирано Private Relay няма да работи, нещо не се харесват.

Публикувано

Ето още един апп със същите опции за показване на графика и превозните средства на живо. Има и някои допълнителни функции, търсене и т.н., и също може да се инсталира като уеб апп.

GTFS Sofia Live Transit Map

image.thumb.png.31e6c8d3edca789cb6680fa64f4d675a.png

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

С отварянето на данните за GPSите на превозните средства от ЦГМ, явно се предизвика вълна от апове, всеки от които с повече възможности и опции.

Ето още един уеб апп за градския транспорт в София - Sofia Ride

(За да го добавите като уеб апп в Сафари, изберете Share > Add to home screen > Open as Web App)

В този апп освен линиите на живо, може да се добавят любими спирки, и може да се докладват инциденти и условия, подобно на Waze

image.thumb.png.d62a6a01e18048215f32f59008370c8d.png

Публикувано

Най доброто и удобно приложение за градския транспорт  според мен. 

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Един от уеб аповете, които бяха създадени, вече има и приложение в аппстора

TrackTheBus https://apps.apple.com/bg/app/trackthebus/id6758315521

Дизайнът е доста подобрен, и са добавени още два български града освен София - Плевен и Пловдив.

image.thumb.png.a8beafa074cb93e55121e22adf6595d8.png

Публикувано

Браво. Изглежда добре , довечера ще тестам

Публикувано

За Пловдив в момента , не излиза нищо ,няма инфо по спирки или линии

Публикувано

Да, и аз сега видях. Предполагам че Плевен и Пловдив не предават GPS данните на живо, както тези от София, и аз виждам само статични спирки. В контактите към аппа има сайт и контакти, и може да се питат авторите. Аз

Публикувано

За Пловдив конкретно са спрени данните, ей сега даваха по Нова.

Публикувано

Пак ги пуснаха под натиск на хората,  защото беше скандално това със спирането....

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...