dessyteneva Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Много анализатори намалиха прогнозите си за продажбите на iPhone през тази година, а още миналата научихме, че Foxconn е започнала да съкращава свои работници през октомври, защото производствените количества са намалени от гиганта. Сега става ясно, че компанията прави още съкращения на работници от поточните линии. Всъщност всяка година Foxconn подновява договорите на работниците месечно в периода от август до януари, но забавянето в продажбите на iPhone явно влияе на тази практика. Съкратени са общо 50 000 работници, а това може и да не е всичко, тъй като Apple намали поръчките и на своя iPhone Xr, след като продажбите му не отговориха на очакванията в Китай. 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Дано не орежат старите дивайси откъм нов софтуер, с цел вдигането на продажбите на новите. Ала андроид стайл... Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай
ne4o Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Доста печелят и от услугите, в тяхната екосистема.Аз, например съм с iPhone 5S, но имам абонамент за Apple Music.Ако зарежат поддръжката на старите модели, постепенно ще загубят и част от приходите си. 2 Цитирай
RedBull Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Сгрешиха, като се впуснаха в правенето на iPhone X моделите и ги пуснаха на безбожно скъпи цени. Ако пуснат iPhone SE 2 с оправена предна камера ще избият рибата. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Доста печелят и от услугите, в тяхната екосистема.Аз, например съм с iPhone 5S, но имам абонамент за Apple Music.Ако зарежат поддръжката на старите модели, постепенно ще загубят и част от приходите си.Те услугите няма да спрат да ги подържат, еле па тия от които прибират пара. Но могат да резнат доста софтуерни неща (благинки) от следващата IOS (примерно), които да бачкат само с новите модели, до два модела назад и толкова. Ще видим де, но и това си е начин за стимулиране покупката на нов дивайс. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 То, в момента е точно така и много неща са хардуерно ограничени само до последен модел. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.