profusion Публикувано Януари 22, 2019 Публикувано Януари 22, 2019 Ще е чудесно ако потребителя може да си избере форума да му е с тема дарк мод, в предвид новата ОС и тенденцията на приложенията? Понякога светлото направо удря в очите яко. Цитирай
0 Aveliky Публикувано Януари 22, 2019 Публикувано Януари 22, 2019 Ще огледам за стабилна тъмна тема, въпреки, че съм против да поддържам различна от оригиналната тема. Когато има допълнителна тема, ъпдейтите на платформата стават зависими от нея... 4 Цитирай
0 dessyteneva Публикувано Януари 22, 2019 Публикувано Януари 22, 2019 Тапаталк има тъмна тема и може би е доста по-лесно, от колкото да се бърника самия форумSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
0 profusion Публикувано Януари 22, 2019 Автор Публикувано Януари 22, 2019 Само дето тапаталка е само за телефон аз форума през телефон ползвам примерно 5% Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Януари 22, 2019 Публикувано Януари 22, 2019 Нека видим какво има налично и какво е възможно да се сложи на форума. Сашо вече Ви написа, че се заема да потърси. Ако има работещо и подходящо ще го получим всички :). 2 Цитирай
0 profusion Публикувано Януари 22, 2019 Автор Публикувано Януари 22, 2019 Уау перфектно ......и нека четенето посред нощ започне сега! Цитирай
0 dessyteneva Публикувано Януари 23, 2019 Публикувано Януари 23, 2019 За четене е добре, но за съжаление при качване на тема някои от полетата са много затъмнени и се сливат с фона, така че аз за сега няма да се възползвам. ПП не го пиша, за да търся корекции, просто констатирам. Цитирай
Въпрос
profusion
Ще е чудесно ако потребителя може да си избере форума да му е с тема дарк мод, в предвид новата ОС и тенденцията на приложенията? Понякога светлото направо удря в очите яко.
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.