profusion Публикувано Януари 25, 2019 Публикувано Януари 25, 2019 Почти винаги го карам на спане, но така и още ме знам кое е по-полезно за хардуера и за ОС? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Януари 25, 2019 Автор Публикувано Януари 25, 2019 Хахахаах е кое Мак минито Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
killer4o Публикувано Януари 25, 2019 Публикувано Януари 25, 2019 Той като заспи, не би трябвало да бучат перки. Поне навремето iMac-а го бях оставил да заспива сам след 15 минути и никога не съм го чувал да се буди сам или да бучи през нощта. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 25, 2019 Публикувано Януари 25, 2019 При мен откакто съм на аймак (преди 2012, сега про) няма никакво спане, никакво гасене. 24/7, 356 дни/г. Шум от самия комп няма никакъв, само от външните дискове зад него. Много често работя на компютъра и ме изкарва извън нерви да ми заспива и да го чакам, ако ще да е и няколко секунди. Също и външните ми дискове съм ги настроил да не се гасят, че иначе при търсене със спотлайта, пак цикли понякога, докато ги завърти. Знам, че не е добре за тях, ама вече 3-4 години работят така и ще карам, до "удар". 2 Цитирай
MacIlian Публикувано Януари 25, 2019 Публикувано Януари 25, 2019 (редактирано) И аз не гася нищо, само спане и на iMac-a и на MacBookPro-то, седмица след покупките и на двете им смених HDD-та със SSD-та, а самите HDD-та ги набих в чекмеджета на мястото на DVD-то, и от тогава рестарт само при обновяване и то ако системата го изисква, а стоп само на iMac-а лятото като съм отпуска или когато се налага да го пренасям на друго място. Използвам и на двете машини MacsFanControl, заспят ли няма никакъв шум от машинките. Редактирано Януари 25, 2019 от MacIlian Цитирай
profusion Публикувано Януари 26, 2019 Автор Публикувано Януари 26, 2019 Мак мини 2018 при спане не ми мига а свети непрекъснато?! Предните ми минита винаги мигаха, то не мога да разбера спи ли или само ТВ е изгасен така....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.