Мартин Красимиров Публикувано Февруари 21, 2019 Публикувано Февруари 21, 2019 Здравейте всички, обръщам се към вас с няколко въпроса.Имам iphone 6s plus преди 3 дни реших да проверя житова на батерията ми и беше 80% което е сравнително добре, като имаме предвид че телефона е на доста време, та преди малко реших да проверя пак на колко процента е и се оказа на 77% което значи 3% от живота на батерията са паднали за 3 дни.Е искам да ви питам нормално ли е така драстично да падне защото въобще не съм запознат с тея неща? Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 21, 2019 Публикувано Февруари 21, 2019 Ако телефона ти работи нормално и батерията ти кара достатъчно, за да ти изкарва деня например ( зависи от твоите потребности може и повече да кара ) не обръщай внимание на тези неща. 1 Цитирай
Мартин Красимиров Публикувано Февруари 22, 2019 Автор Публикувано Февруари 22, 2019 Телефонът работи перфектно но батерията пада сравнително бързо.Но при всички случаи 1 ден не може да изкара цял. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2019 Публикувано Февруари 22, 2019 Показанията на процентите в тази функция се менят по-често от времето навън. Щом е под 80% е време да се ориентираш към нова. Под този процент, телефонът се даунклоква и не е с пълен потенциал. Цитат 1.10. Да се старае да не създава нови теми без да е проверил с помощта на функцията Търсене на форума дали вече не съществуват такива. Актуални отминали теми е желателно да се “съживяват”, а не да се “дублират”. Често повтарящи се теми с едни и същи въпроси ще бъдат затваряни с оставяне на линк към последната такава тема. Мнения, "съживяващи" теми без актуалност, ще бъдат отстранявани. Проблем с батерията 1 Цитирай
Мартин Красимиров Публикувано Февруари 22, 2019 Автор Публикувано Февруари 22, 2019 Благодаря! Точно това исках да знам, дали е нормално така бързо да пада след 80%.Значи скоро ще сменя батерията. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.