simba4 Публикувано Юли 20, 2020 Публикувано Юли 20, 2020 Не, пробвай даунгрейд и се опитай пак!Ама Ънкавър първо инсталира ли го с Алтстор?После не го триеш, само ревоукваш и после преподписваш Репровижън! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
JmeLche Публикувано Юли 20, 2020 Публикувано Юли 20, 2020 Всичко е така, ама не става. Сега не работи подписването. Имам си сертификата в сеттингс. Sent from my iPhone using TapatalkИзчакай 3/4 дена и тогава подписвай, не всеки ден! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 21, 2020 Публикувано Юли 21, 2020 Подписа се на следващия ден и след рестарт пак не ще да се отваря. А на алтстор ми дава verify и въпреки че имам нет, не се оправя. Така че тоя джейл поне за мен си е яко тетърд. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
simba4 Публикувано Юли 21, 2020 Публикувано Юли 21, 2020 Нещо не правиш както трябва!Ама Алтстор го изтрий след като инсталираш Ънкавър!После ревоукни и тогава подпиши пак и ще стане.Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 15, 2020 Публикувано Октомври 15, 2020 Някой да знае туийк или нещо за CarPlay. Искам да мога да си чета съобщенията в messages, или поне като дойде ново, да излиза текста. Сири не говори български и не може да ми прочете какво пише... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 16, 2020 Публикувано Декември 16, 2020 Вече съм без джейл. Искам да инсталирам последни версии на Cercube и Rocket (IG). Платил съм си ги, но нямам достъп до Сидия (мога на една стара 5-ца да пробвам). Един приятел ми прати .deb файл на едната програма последна версия и търся начин да го обърна в .ipa и после да го sideload-на с Alt Store. Пробвах няколко ръководства, които намерих, но нищо не проработи. Писах и на дев-а, който няколко пъти ми каза, че не разпространявал ipa файлове и можело само от сидия с джейл.. Някой да знае как става и дали изобщо става? Линк към файла: https://www.icloud.com/iclouddrive/0bW4hyTnAnMkiqz5QHiz3TyFA#me.alfhaily.rocket_3.7 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 16, 2020 Автор Публикувано Декември 16, 2020 Няма начин! Изтегляш от тук. Подписваш с някакъв инструмент. Изтриваш YouTube предварително и инсталираш модифицирания.ipa. Логваш се с акаунта в Cercube и готовоhttps://iosninja.io/ipa-library 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 16, 2020 Публикувано Декември 16, 2020 Лошото е, че последната ipa версия на rocket, която намирам по сайтовете, е от юни и не е оптимизирана за дисплея на 12 Мах. Всички тия гимнастики ги мисля заради това.С cercube нямам проблем и да ми е по-стар..Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 30, 2020 Автор Публикувано Декември 30, 2020 Ъпдейтнат Rockethttps://iosninja.io/ipa-library 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 30, 2020 Публикувано Декември 30, 2020 Преди няколко дни сложих Instagram Rhino, който върши почти същата работа. И за повечето функции няма нужда да се плаща. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 30, 2020 Автор Публикувано Декември 30, 2020 (редактирано) Да се инсталира не е проблем. Нямаш ли абонамент, не можеш да инсталираш нищо от там Редактирано Декември 31, 2020 от arm11 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 31, 2020 Автор Публикувано Декември 31, 2020 Нали прочете какво съм написал? Няма смисъл. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 2, 2021 Публикувано Март 2, 2021 Под уиндоус не става никак, нито с алтстор(седем и десет), нито с импактор(вдига грешки за по-висок xcode, явно Саурик не си е доизбарал приложението). Под мак става само с актуален xcode. checkra1n не обещават толкова много, но пък работи безотказно. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 2, 2021 Автор Публикувано Март 2, 2021 От тук го сложих вчера на познат. Незнам дали още важиБез компютър.https://getzeus.app/ 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 2, 2021 Автор Публикувано Март 2, 2021 Не е нужно да пипаш нищо там. Единствено ако искаш да махнеш джейла.Реинстал Cydia беше ли включено по дефолт, че не се сещам? Цитирай
skpavlov Публикувано Март 3, 2021 Публикувано Март 3, 2021 Вчера към 18 пуснаха 6.0.1 дръпнах го от ипасторе без да променям настройки на 12 макс не се получи. Сега май са го спряли има само 5.3.1. Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 3, 2021 Публикувано Март 3, 2021 С две думи джейла не става, така ли е? Или работи?Sent from my iPhone Ⅻ using Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Март 3, 2021 Публикувано Март 3, 2021 На 12 с макс с 14.3 крашва на 9/30 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 3, 2021 Автор Публикувано Март 3, 2021 Изключваш всичко и включваш restore RootFS. И пускаш джейл Цитирай
simba4 Публикувано Март 3, 2021 Публикувано Март 3, 2021 Sent from my iPhone XS using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.