Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Позволявам си да пусна тази тема, защото този човек, който ни е радвал много години с песните си има нужда от нашата помощ.

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов.

Гого вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта.

Един от най-емблематичните гласове на българската поп музика надви мъжката си гордост и отчаян се помоли за помощ чрез писмо към всички благодетелни хора.

Поместваме пълния текст на писмото

Моля помогнете!

Уважаеми приятели,

Ще ви спестя всякакви предисловия и обяснения и ще го кажа направо: Боледувам от рядка и за съжаление нелечимаболест с неизяснен произход и фатален край.

След като за една година опитах всички възможности у нас, единствената вероятна алтернатива остана присаждане на стволови клетки. Засега съгласие за тази интервенция съм получил само от Москва на цена 50 хил. лв.

Тази сума не е по възможностите на моето семейство и затова ви моля за помощ.

Ако нямате възможност, изпратете това писмо по факс или до тези, които смятате, че могат да помогнат. Надявам се разбирате, че съм прибягнал до тази крайна за мен мярка, защото всеки ден е от значение.

Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20 , Георги Димитров Найденов

Благодаря ви и нека Бог ви благослови!

Гого

ВАЖНО!!!

Смс кампанията на Гого е вече активна! За да подкрепите Гого трябва да изпратите дарителски смс с текст: DMS Gogo на Единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACОM иM-Tel)

Цената на един смс е 1,20 лева с ДДС.

Само за България!

Това е страницата във фейсбук:

http://www.facebook.com/group.php?gid=103082196400544#!/group.php?v=info&gid=103082196400544

А това е фенстраницата също там:

http://www.facebook.com/pages/GOGO-ot-TONIKA-oficialna-fen-stranica/100573479985269?v=wall#!/pages/GOGO-ot-TONIKA-oficialna-fen-stranica/100573479985269?v=wall

От тези страници можете да научите всичко за концертите, благотворителните инициативи, събраната сума и т.н.

Желая на всички здраве и късмет!

Публикувано

Чаках старта на кампанията.

Някога, преди доста години бяхме много близки с бургаско–айтоската част от "Домино", и в частност – Ева и Гого. Макар, че не сме се виждали от години, приятелите ми винаги си остават приятели,и естествено – подкрепям какпанията! Гого е не само творец, раздавал се на сцената, но и страхотен човек. Абсурдно е положението, в което е поставен от държавата, за която години наред изнасяше по 2–3 концерта дневно за т.нар. "Концертна дирекция", и която–както е видно сега, не само не е подсигурила нищо, което му дължи, а напротив, просто е обрала и него, и всички т.нар."звезди на естрадата"...

Колеги, съфорумци, моля, подкрепете го с каквото можете и вие!

Публикувано

Естествено, че трябва да подкрепим! Днес докато пътувах с влака прочетох във вестника за драмата на Гого. Всеки може да отдели по 1.20лв. Помогнете и Вие! :)

Публикувано

Дано да стопира болестта ! Успех от мен!

Публикувано

Днес до 14 часа има изпратени 80 000 смс-а и 40 000 лева са преведени по сметката му.

Тъпото е, че парите от смс-ите можели да се ползват чак в началото на май.

От един смс при Гого отиват 90 стотинки.

Продължаваме напред. :-)

Публикувано

Да пожелаем на човека бързо и пълно оздравяване!

Публикувано
Публикувано

Нека всички подкрепим тази инициатива! Трябва да се помага на хората в беда, дори и с един смс.

Публикувано

Аз дарих, направете го и Вие ! Подкрепям мнението на vilkim, дано присаждането на стволовите клетки му помогне !

Успех, Гого !!!!!

Публикувано

Сумата в даритерската сметка вече е 50 000 лева.

Утре ще има инфо и колко смс-а има в повече от вчерашните 80 000.

Относно концерта в Бургас:

Приятели, поканите за благотворителния концерт в Бургас на 20 април Ви очакват! Те са на стойност от 15 лв. до 100лв., според Вашите възможности и желание за помощ! Адрес: Бургас ул. "Цар Симеон І "/Бивша ул. "Републиканска"/ № 43. Очакваме Ви! Да помогнем на Гого!
Ще дам инфо и за София, в момента, в който всичко стане ясно.

Благодаря от името на Гого на всички, които са се включили с морална или материална помощ! :-)

Публикувано
ПИСМО ОТ ГОГО ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Уважаеми събратя,

Думата е голямо БЛАГОДАРЯ ! Не зная точно колко голямо трябва да бъде, за да бъде достатъчно за всички тези стотици хиляди хора , които ме подкрепиха в последните 10 дни. Поклон пред всички Вас. Не знам как, но дано някой ден намеря начин да се отблагодаря така, че да стигна до сърцето на всеки един от Вас. Не знам дали ще мога, но Ви уверявам, че ще направя всичко възможно, за да го сторя.

Бих искал, да внеса яснота относно средствата, които сме събрали и продължаваме да събираме, искам да кажа, защо..............

Както Ева каза, “никога не сме знаели, че сме толкова значими”. Ние написахме тези писма до стеснен кръг от около 50 човека, наши приятели и колеги, представители на бизнеса , с които сме контактували. Знаем , че обявената от нас сума от 50 000 лв. далеч не е достатъчна за такова лечение , но приехме единствената постижима цел, която вярвахме че можем да си позволим.

Но нещото, което се случи ни даде вяра и показа Вашето желание, че Гого заслужава повече. Публикуваните данни до момента са единствената информация, с която разполагаме. Знаем, че са постъпили около 80 000 sms-a, което е равно на около 70 000 лв. , както и постъпленията в банковата сметка в размер на около 60 000 лв. Всичко това прави 130 000 лв. или по-точно 65000 евро.

За всички , които искат да знаят пътя, по който съм минал и моето мнение за евентуалното лечение на Латерална миотрофична склероза (ЛАС)!

1. Всички видове възможни изследвания в България до потвърждаване на диагнозата от поне две клиники.

2. Почти всички възможни терапии – Балнеотерапия , физиотерапия , иглотерапия, лазертерапия и пр.

3. Алтернативна медицина –повече от 10 вида

4. Екстрасенси , църкви , ходжи и всичко възможно от този род.

До този момент без никакъв ефект.

В момента благодарение на подкрепата от цяла България имам възможност и предприемам сл. стъпки.

1. Потвърждаване или отхвърляне на диагнозата от поне две клиники в чужбина.

2. Присаждане на стволови клетки , вероятно в „НЕВРОВИТА”- Москва. Има възможност и другаде вкл. и Китай.

3. Рехабилитация в Израел.

От това, какво ще се получи като резултат , вероятно към края на май, ще зависят и следващите ми стъпки.Нямам намерение да се отказвам. Сигурен съм , че след този период ще имам какво още да ви кажа и се надявам новините да са положителни.

От днес нататък ще информирам подробно всички за състоянието ми, етапите на лечение, както и за размера на дарените от Вас средства по банков път и със СМС. Това ще се случва единствено и само чрез членовете на моето семейство и моята фен страница във Фейсбук, където максимално бързо ще се публикува цялата информация. Държа да подчертая факта, че за сега никой не може да каже каква ще е точната сума, необходима за лечението ми и затова продължавам да разчитам на вас - хората, които ме обичат, които не ме оставихте в най-трудния за мен момент в живота ми и на моето семейство. Не на последно място искам да уверя всеки, който е дарил дори стотинка, че когато приключа с моето лечение, всички останали дарени от Вас пари ще бъдат разпределени за други нуждаещи се, а такива за съжаление има много.

Борбата с това чудовищно заболяване е жестока и доколкото разбирам , различна за всеки , затова не смея да давам препоръки или съвети за лечение .

БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!

Гого

http://www.facebook....109899319048513
Публикувано

Бургас пя и плака заради Гого от Тоника

6_170369.jpg

21 април 2010 / BLITZ

В уникално шоу се превърна благотворителният концерт в помощ на бургаския музикант Георги Найденов-Гого.

Бургазлии мощно подкрепиха легендата от Тоника. Любимецът на поколения български музиканти и почитатели на българската музика, който страда от рядка форма на множествена склероза, отпътува преди ден за Брюксел за изследвания. До този момент са събрани над 130 хиляди лева за лечението на певеца, предаде БНТ.

Близо 10 хиляди лева лева събраха дарителските касички за концерта в Бургас, преминал под наслов "Бургас за Гого - DMS GOGO 17 777", предаде БЛИЦ.

Отделно 12 000 sms-са бяха изпратени само по време на продължилия три часа и половина благотворителен концерт. Още над 20 хиляди лева са осигурени от спонсори и дарители от бизнеса в града, предаде БЛИЦ.

Залата на бургаската опера се оказа тясна да събере желаещите да присъстват на благотворителния концерт за събиране на средства за лечение на изпълнителя на "Бургаски вечери". Шоуто взриви морския град и предизвика невероятни емоции в Бургас.

Този концерт спокойно може да се нарече събитието на годината за града, коментираха местни политици. 33-ма изпълнители от цялата страна се присъединиха към инициативата "Да помогнем на Гого". Орлин Горанов, Мариана Попова, Йорданка Христова, Веселин Маринов, Кристина Димитрова, Нели Рангелова, група Сигнал, дует Шик, Трамвай №5, Илия Ангелов, Искрен Пецов, колегите на Гого от Тоника и много други.

От Америка специално за концерта долетя Кичка Бодурова. Тя сподели, че в неделя са се засекли на границата с Гого, който е в Брюксел, като му е пожелала успешно лечение. В последния момент пристигна и Ваня Костова, преодолявайки задръстване на магистралата.

Бургаското участие стартира с изпълнение на Жан Шейтанов. След него на сцената пяха Галя Ичеренска, група "Горещ пясък" и други бургаски певци. Всички са пристигнали на свои разноски и не са получили нито стотинка хонорар.

Изпълнителите ще съберат и отделно пари да ги дарят за лечението на Гого. Някои от тях буквално плачеха на сцената и показаха своята съпричасност към драмата с техния колега. Други бяха категорични, че гилдията трябва да е солидарна и да се подкрепя в тежки моменти.

”Това е тест за човечност”, коментира Орлин Горанов. Един от най-развълнуваните през цялото време беше композиторът Стефан Диомов. Почти през сълзи той сподели, че Гого му се е обадил по телефона с молба да режисира финалната песен "Здравей, как си, приятелю?". Бащата на "Тоника" каза, че се е развълнувал страшно и страда за Гого. "Скандалът между нас е минало. Това е така и за двама ни. Когато разбрах за болестта, обадих му се, за да му помогна", добави той. Диомов не скри желанието си да направи отново концерт с Гого, Ева и "Тоника".

Емоциите в залата бяха невероятно силни. По време на концерта се просълзи дори кметът на Бургас Димитър Николов. Много зрители бяха трогнати до сълзи от всеотдайната подкрепа на колегите на Гого и солидарността на всички.

Гого и Ева са от вчера в Белгия. Пътуването се е забавило с ден заради инцидента, причинен от вулканичния облак от Исландия. От клиниката са проявили разбиране и са се съгласили да отложат изследванията с ден по-късно. Те ще бъдат направени утре.

Ако диагнозата бъде потвърдена, по всяка вероятност Гого и близките му ще изберат клиника в Израел, която да извърши вливането на стволовите клетки. Те са се спрели засега на тази страна, тъй като там се намира една от трите най-добри клиники в света за такива процедури.

Гого прояви преди два дни невиждано благородство, като отказа да вземе от бургаската община помощ от 25 хиляди лева.Той заяви в специално писмо, че иска да бъде като всички обикновени хора, които в подобни случаи получават от общината по 3000 лева помощ.Така той ще вземе само тази сума. Постъпката му трогна хиляди бургазлии, които смятат да създадат специален фонд за неговото лечение.

Скъпи приятели, сумата която беше събрана за лечението на Гого по време на благотворителния концерт в Бургас е: 10 143лв. от дарения, а по време на концерта са пристигнали 11000 смс

Георги Манев и целият инициативен комитет БЛАГОДАРЯТ на всички българи подкрепили с смс или с дарение Гого по време на концерта в Операта на град Бургас. Кампанията не спира до тук, нека продължим да изпращаме смс- и с текст: DMS GOGO на единен дарителски номер 17 777. Помагайки на Гого ще дадем надежда на хората покосени от тази болест в страната ни!

Публикувано
Скъпи приятели, приключи престоят и изследванията на Гого в двете престижни клиники в Белгия и Германия. За съжаление и двете клиники независимо една от друга потвърдиха тежката диагноза, а именно - Латерална миотрофична склероза (ЛАС).

От тук нататък пътя е един - присаждане на стволови клетки и дано Бог чуе молбите на хилядите хора от България!

Публикувано

За който не знае да кажа - в момента по Канал 1 върви пряко благотворителния концерт за Гого.

Публикувано

И SMS кампанията!

• 3 години по-късно...
Публикувано

Почина певецът Георги Найденов-Гого от ”Тоника”

09:11 | 10 януари 2014 | Общество

0000211991-article2.jpg

Певецът от "Фамилия Тоника" Георги Найденов-Гого е починал тази нощ, съобщи bTV.

64-годишният музикант се бореше с тежко заболяване, като състоянието му се влоши преди година и половина заради погрешно поставена диагноза „латерална амиотрофична склероза”.

Георги Найденов - Гого е роден в Бургас на 6 август 1949 г. и е почетен гражданин на града. Цялата му творческа биография е свързана с българската музика. Като част от вокалната група "Корали" създава музикалния символ на Бургас "Бургаски вечери", аргументират се от правителството.

Вижте снимки на Гого и "Тоника">>

През 1971 г. заедно със съпругата си Ева, Анастасия Бинчева и Хари Шерикян образуват вокалния квартет "Тоника". През 1975 г. е издаден първият албум на групата. През 1977 г. песента "Нека да е лято" печели втора награда на фестивала "Златният Орфей".

Година по-късно с песента "Интимно" печелят първа награда на Младежкия конкурс за забавна песен. Следват множество други награди от международни и български фестивали.

През пролетта на 1981 г. Гого, Ева, Иван Христов, Краси и Вили Гюлмезови създават групата "Домино". Най-големият успех на групата е на фестивала в Сопот, Полша, през 1985 г. - втора награда от конкурса "Кехлибареният славей".

През септември 1994 г. съставите "Тоника", "Тоника СВ" и "Домино" се обединяват и създават общата формация "Фамилия Тоника".

http://dnes.dir.bg/n...o-15908378?nt=4

R.I.P.

Публикувано

Тъпо е "Бог да го прости" или "Лека му пръст, аз предпочитам R.I.P. , но надали това е най-важното в случая.

Публикувано

Бог да го прости ! Голям певец !

Публикувано

Нека да почива в мир!

Публикувано

Почивай в мир!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...