dessyteneva Публикувано Март 21, 2019 Публикувано Март 21, 2019 Вчера Apple обяви второто си поколение безжични слушалки AirPods, които изглеждат идентично с първия модел, но идват с нов чип Н1, за да осигурят до 50% повече време за разговори с едно зареждане и хендсфрий Hey Siri гласови команди. С новия чип получавате до 5 часа време за слушане и до 3 часа за разговори. Н1 позволява и 2 пъти по-бърза аудио връзка при превключване между Apple устройства, а латентността на звука е намалена, което означава по-добър синхронизиран звук за игри например. Новите AirPods ще са със същата цена от 159 долара със стандартна кутийка за зареждане, а с такава, която поддържа безжично зареждане ще струват 199 долара. Новата кутийка може да бъде закупена и отделно за 79 долара. Тя работи с всички Qi безжични зарядни и има светодиод в предната си част, който показва нивото на заряд. Слушалките и кутийката вече са налични за предварителни поръчки, а доставката им ще започне следващата седмица, когато ще са на разположение и в магазините. Компанията предлага и опция за гравиране при онлайн покупка, като надписътсе поставя на предната част на корпуса. Хендсфрий контролът Hey Siri позволява активиране на асистента без натискане на слушалките, а чрез него можете да регулиате силата на звука, или да сменяте песните, без да вадите телефона си. 1 Цитирай
kaizera Публикувано Март 22, 2019 Публикувано Март 22, 2019 Поредната голяма далавера! Поне не са вдигнали цената, за сега... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 22, 2019 Публикувано Март 22, 2019 Е как да не са? 200$ са с безжично зареждане, което е 1/2 от новите функции тук ще са 450 лв поне. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
arm11 Публикувано Март 22, 2019 Публикувано Март 22, 2019 Поредната претоплена манджа. Чудно ми е, колко ли хора зареждат безжично, освен в колата... Цитирай
turieca Публикувано Март 22, 2019 Публикувано Март 22, 2019 Аз им се замислям, но не съм имал първата версия. Доволни ли сте от първите? Тези претоплени, ама аз няма да сменям старите, а ще ги ползвам за първи път. Цитирай
killer4o Публикувано Март 22, 2019 Публикувано Март 22, 2019 Добре де, ако не искате безжично зареждане, никой не ви кара да купувате новата кутийка ?♂️ Каква точно манджа може да се очаква от слушалки не разбирам - има някакви дребни подобрения за да може хората, които тепърва ги купуват да са доволни, ама в края на деня, не мисля че Тим очаква всички с първата генерация да се юрнат да вземат новите. Мина времето на бурно развитие на технологиите, когато всяка година имаше революции, сега е време за итеративни подобрения. 3 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 22, 2019 Публикувано Март 22, 2019 Идеални са първите, ако са ти удобни слушалките на епъл ( уши всякакви ). Много е удобно ако си с повече от един телефон епъл да прехвърляш разговорите между двата телефона като ти звънят ту на единия ту на другия. Както всяко нещо на епъл е скъпо, но си заслужава парите когато и останалите ти устройства са епъл. Аз като притежател на първа версия изобщо не мисля за смяна, а още по-малко за безжично зареждане. Единственото предимство на безжичното зареждане би било ако имат опция като на новия Самсунг да ги заредиш безжично от телефона в случай на нужда. 3 Цитирай
arm11 Публикувано Март 23, 2019 Публикувано Март 23, 2019 Ако трябва да съм честен AirPods е един от малкото продукти, които съм си купувал напоследък, който наистина си заслужава. Много, много съм доволен. Една година ги ползвам и нямам забележки. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Март 23, 2019 Публикувано Март 23, 2019 Именно, но какво им пречеше на онези супер важните да пуснат черен цвят примерно... Няма промяна на нищо, просто шибана черна пластмаса или там какъвто полимер ползват. Тъпаци. 1 Цитирай
killer4o Публикувано Март 23, 2019 Публикувано Март 23, 2019 Точно обратноото умници са. Белият цвят на слушалките е ключов маркетингов елемент още от зората на iPod-ите. Даже по едно време имаше рекламна кампания, на която хората бяха силуети и само белите слушалки се отличаваха. Ако пуснат черни, това би навредило на бранда - сега като видиш някой с бели безжични слушалки, веднага се сещаш за airpods, ако бяха черни щяха да са просто някакви слушалки. 2 Цитирай
arm11 Публикувано Март 23, 2019 Публикувано Март 23, 2019 Това със слушалките беше отдавна. Тогава, каква беше конкуренцията? Ако не беше еко системата и пустата иОС на Епъл направо не ги виждам. Нито ми се спори, нито ми се правят икономически анализи. Ако имаше черни, щях да си ги взема, по-просто от това няма как да е. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Март 23, 2019 Публикувано Март 23, 2019 (редактирано) Черни ще пуснат, когато искат да вдигнат продажбите. Засега явно са ок само с бели. Редактирано Март 23, 2019 от kal1ch Цитирай
turieca Публикувано Март 29, 2019 Публикувано Март 29, 2019 Бях резервирал в iStyle одеве получих мейл, че са налични и вендага заръчах. Сега се надявам да ги пуснат още днес. 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Март 29, 2019 Публикувано Март 29, 2019 Знаеш ли каква, ще им е цената?Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro Цитирай
turieca Публикувано Март 29, 2019 Публикувано Март 29, 2019 (редактирано) 369 с нормалната кутийка 489 е безжичното зареждане Редактирано Март 29, 2019 от turieca Цитирай
kracode Публикувано Март 29, 2019 Публикувано Март 29, 2019 Все съм давал пари за хубави глезотии,но точно за такива слушалки(малки)и 100 лв са много. Цитирай
turieca Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Доволен съм много. Даже и с робот работят почукванията за управление. Не мога да преодолея границата от 2000 да взема XS и да мирясам. Цитирай
algor Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Е, кой те кара да купуваш на цена над 2000?!?! Не си казал, не си получил апарат на цена под психологическата ти бариера, та даже и ще спиш като хората и будната ти съвест няма да те ръчка нощно време 1 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Октомври 1, 2019 Публикувано Октомври 1, 2019 Колеги, показва ли се някъде по телефона заряда на слушалкте? Трябва ли да инсталирам нещо допълнително?Благодаря. Ps. Намерих единия вариант. Вади ги на уиджета. Споменава се също че нещо като доближиш кутията им и показва, но този ефект не можах да го добия Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 1, 2019 Публикувано Октомври 1, 2019 Доближаваш кутията до телефона и я отваряш Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 1, 2019 Публикувано Октомври 1, 2019 И слушалките трябва да са вътре в кутията. Цитирай
hgeorgiev Публикувано Октомври 1, 2019 Публикувано Октомври 1, 2019 М да. Благодаря. . Нещо не мога да извикам сири въпреки че в нета пише, че би трябвало да може. Също така успявам само да пусна музика и да пусна следваща песен. Не мога да спра на пауза или да увелича и намаля. Не е болка за умиране. Мога от часовника, но все пак. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 1, 2019 Публикувано Октомври 1, 2019 Има настройки коя слушалка каква функция да изпълнява. Влез в блутуут устройства и цъкни на i-то до Airpods (трябва да са ти свързани, за да се появят настройките). Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.