JmeLche Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Здравейте, моля да ми предложите каква електронна книга да си купя? Изобщо не ги разбирам, марки и модели, така че ще съм благодрен за помоща с марки и модели- Бюджет до 400лв! Цитирай
profusion Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Имам няколко Киндъла генерации, доволен съм от Пейпъруайт линията (около 180лв) 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 8, 2019 Автор Публикувано Април 8, 2019 Дай някакъв линк към модела, благодаря! Цитирай
zlia Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 Аз също имам киндъл и то доста стар. Но може би следващия ми четец би бил pocketbook https://www.pocketbook-int.com/bgПоддържа доста повече формати и доста го хвалят по форумите.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
profusion Публикувано Април 8, 2019 Публикувано Април 8, 2019 преди 44 минути, JmeLche написа: Дай някакъв линк към модела, благодаря! https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-Wasserfest-Doppeltem-Speicherplatz/dp/B07747FR44 1 Цитирай
Русев Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 И аз съм с Киндъл, много е удобна синхронизацията между устройствата, ако имаш повече от един киндъл. Аз отговарям за 3 които са на различни места и само пращам книгата на e-mail-а от регистрацията и тя се появява на всички киндъли едновременно, отделно можеш да си пращаш само на определено устройство Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
mirror Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 Аз залагам на BOOKEEN SAGA, самата книга си е с калъф и я има в различни цветове, KOBO също е ок, a Kindle нещо не ме кефи, защото е капризна към форматите. 1 Цитирай
stangen Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 За Киндъл има приятен софтуер който конвертира всичко и го качва в паметта на устройството. Още един глас за Kindle Paperwhite. 1 Цитирай
turieca Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 Аз съм с КОБО. Копи пейст на файла и четеш. Няма нужда от приятния софт. Цитирай
OXYGEN Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 От мен също глас за Pocketbook. Защо да си усложнява човек живота с минаване през конвертори, пък били те и лесни за употреба? Аз директно от устройството си свалям книгите от читанка. Имам и опцията да си я пратя по мейл, по кабел, на карта с памет и т.н. Както му е удобно на човек. Отделно, колкото и да е малък избора на легални, платени книги на български, то всичките те до една са във формат epub. Ако човек чете (особено художествена литература) на български, то всичко различно от Киндъл е по-добър и лесен за употреба вариант. 2 Цитирай
stangen Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 Преди да мина на Kindle, бях с Kobo glo. Подсветката му на тъмно светеше прекалено силно (дори и на най-ниското ниво на осветеност) и ме дразнеше много. Но всеки си има различни предпочитания. 1 Цитирай
zlia Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 В немския амазон има голямо намаление на Kindle Paperwhite с реклами и без реклами.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Anthony Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 Имал съм абсолютно всички топ модели на най-добрите марки четци, включително и Kobo, ама винаги се връщам на Киндъл. Нещо като с шибания Apple е. Сега съм с Kindle Voyage и е не мисля да го сменям скоро. Няма проблем и с легално закупени книги, свяляш ги в .epub, махаш им защитата за 2 секунди и си ги качваш на киндъла или ги пращаш по мейл. 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 9, 2019 Автор Публикувано Април 9, 2019 Ще е Киндъл, насочете ме към най-добър модел, ако трябва, ще вдигна бюджета! После как си конвертирам форматите, които поддържа? PS: Благодаря на всички! Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Anthony Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 Виж Voyage или Oasis. И задължително си вземи калъф. Paperwhite също ще ти свърши работа. 2 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 9, 2019 Автор Публикувано Април 9, 2019 Благодаря Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 И аз гласувам за Киндъл Пейпъруайт. За форматите наистина е въпрос на едно преобразуване и няма проблеми. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 9, 2019 Публикувано Април 9, 2019 Имам PocketBook InkPad 3 и на база платената сума съм доволен. Единственото нещо, което бърка в очите е, че микро юсб кабелът е с чип и рийдърът не ще да качва файлове с друг кабел. Формати всякакви лапа, а за неподдържаните има Calibre 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 10, 2019 Автор Публикувано Април 10, 2019 Пробвам от Amazon.de да купя тази, която е на промоция за проба, но не ми позволява! Някой да каже как се поръчва от Amazon.de до България? Sent from my iPhone XS max Dual using Tapatalk Pro Цитирай
Anthony Публикувано Април 10, 2019 Публикувано Април 10, 2019 Не можеш да поръчаш моделите с реклами, тъй като рекламите не работят в България. Избери модел, който не е със special offers и ще стане. 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 10, 2019 Автор Публикувано Април 10, 2019 (редактирано) Кой модел е без реклами, мерси? Редактирано Април 10, 2019 от JmeLche Цитирай
marbu Публикувано Април 10, 2019 Публикувано Април 10, 2019 Toзи: https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-Wasserfest-Doppeltem-Speicherplatz/dp/B07741S7Y8/ref=sr_1_1?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&keywords=kindle&qid=1554893907&s=gateway&sr=8-1&th=1 1 Цитирай
arm11 Публикувано Април 10, 2019 Публикувано Април 10, 2019 Или ползвай Гъбко с адрес в Германия. 1 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.