Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Electra team пуснаха инструмент за джейлбрейк на IOS 12(12.1.2), подържащ и iPhone XS,XS Max и XR! Инструмента се нарича Chimera и може да се свали от тук

https://chimera.sh/

Не подържа Cydia, но инсталира Sileo, което се очертава бъдещето на джейлбрейк общността. Както стана ясно преди седмица, Saruik отказа да обнови Substrate за A12 и обяви края на Cydia! Най-вероятно Electra използват заместител, написан преди години от Comex.

Джейла работи и на AppleTV до версия 12.1.1

Публикувано

А някои ми спореха за Cydia, като писах, че вече няма да има, сори за спама. Хубава новина.

Публикувано

Тя Cydia си съществува, но има някакъв конфликт и Saruik отказва да ъпдейтне Substrate за A12. Липсата на време е причината, която споменава. Поне засега...

Публикувано

Като знам за импактора колко време му отнема когато трява да го ъпдейтне, може и това да е, но може и да не е, ще видим.

Публикувано

Сидиа продължава да си работи, само, че сорсовете(преди Telesphoreo, сега Elucubratus) и контролът на основните пакети вече са в ръцете на Сам Бингнер(авторът на някога популярния SAM - Subscriber artificial module). PWNED20WNED пусна финална версия на Undecimus(Unc0ver) и веднага се появиха "оригинални" изделия...

Цитат

Най-вероятно Electra използват заместител, написан преди години от Comex.

Най-вероятно Кулстар ми падна резко в очите, напрягайки се в борбата за кинтите на джейлбрейк обществото. То си пролича кой, какво поддържа и какво иска в замяна...

P.S. Работещ субстрат има. Познайте кой го поддържа?

Публикувано (редактирано)

Джейла е много стабилен, всъщност най-бързия и стабилен някога, а джейлвам от времето на 3GS. Ако някой се чуди, съветвам ви - нападайте! :) 

П.С - не знам как тази тема е в “Новини”, а не в раздела който трябва.... 

Редактирано от retr0
Публикувано

Прав си. Ще се погрижим.

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

Батерията как се държи когато се джейлне?

Навремето, джейла беше основното нещо което източваше батерията сравнително бързо.

За iOS13 и за iPhone 11 Pro Max има ли джейл?

Публикувано

Аз съм с Х-а но съм упдейтнал до 13.3 Иос.
Ще мога ли да джейлна?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 10 часа, papalin4o написа:

Навремето, джейла беше основното нещо което източваше батерията сравнително бързо.

Навремето джейлът нямаше нищо общо с батерията, няма и сега. Общото беше "насрах си сам телефона с модификации от Сидиа, повече или по-малко полезни".

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Unc0ver Team обещаха да пуснат ъпдейт, който ще подържа A12-A13 у-ва с IOS 13-13.3. Все още 13.3 се подписва от Applе, така че желаещите могат да я инсталират.

Подписването вече е спряно!

Публикувано

Това с обявяването ми изглежда леко нагласено ?

?

Публикувано

Във closed beta е написано в twitter

Тук до няколко дни ще излезе.

Публикувано (редактирано)

Това с импактор ли се качва? С импактора ми дава грешка като въведа акаунта. Има ли друг източник през който може да се качи. Опитвам през Мохаве ако има значение.

PS В апкейка го има ънковер 4.0.0 джейла на про макс стана ?

Редактирано от skpavlov
Публикувано

Да знаете байпас от сорта на ТС протектор?

Публикувано

2b617c11c862fed58e188efc9abac7f8.jpg
Опитай. Аз няма как!

Публикувано

За сега не работи ще чакам ъпдейт.

Публикувано

Добави репото на rpetrich и ъпдейтни applist.

Публикувано

В репото на rpetri го няма shadow-a.

Публикувано

Ъпдейтни AppList от репото на Petrich

Публикувано

Ъпдейтнах го, но е бета

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...