Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

mbp15touch-space-gallery2-201807_GEO_US_FMT_WHH.thumb.jpeg.33aadd09d6182873f20afe50268412b7.jpeg

Потребителите предпочитат MacBook заради надеждността му и екосистемата на Apple, но въпреки това продажбите на компанията в тази категория спадат, а изкупителната жертва, посочена от Тим Кук е не кой да е, а Intel. В доклада за приходите през последното тримесечие, Кук обвини процесора на Mac в някои от популярните модели за този спад, като заяви, че проблемите с него са довели до 5% намаление, в сравнение с миналата година, когато приходите бяха 5.8 милиарда долара. Изпълнителният директор на Apple заяви също така, че приходите са щели да са много по-големи, ако не са “ограниченията на процесора”, но се надява и не смята, че ще срещне значителни предизвикателства през следващото тримесечие. Очевидно проблемите с доставките от страна на Intel, която не успя да предостави най-новите си процесори от седмо поколение на Apple са причината за забавянето на старта на MacBook Air и използването на шесто поколение Intel Skylake в него. Това е и причината гигантът да везме решение за собствени ARM процесори, с които се надява да замени тези на intel до 2020 година. Ръстът в приходите от Mac в Япония и Корея все още е двуцифрен, а в световен мащаб по-голямата част от клиентите, избрали марката са нови, но все пак спадът си е спад и идва заедно с този в продажбите на iPhone. За сметка на това iPad и носимите устройства на Apple отбелязват ръст, спасявайки положението.

Публикувано

Ами цените им са ужасни,колкото и да ми харесват (imac ,macbook) ,чисто нов едва ли ще купя за 2500-3000 лв с двуядрен процесор.Дълго време размишлявах дали да купувам нов imac от istyle за 4300 лв.След 2 месеца излизат новите  амд 3, за 3000 лв можеш мощен компютър да сглобиш.

Публикувано

Може и да има нещо общо със скапаните клавиатури на лаптопите от последните 3-4 години. 

Публикувано

Има 100%. А, обвиняването на Интел е прелюдия към Мак с RISC процесори(викат им още ARM). Ще последва затваряне на платформата под претекст интелектуална собственост и яко гърбене на кинти от "оторизирани приложения". Казах ви, че до години ще чакаме джейлбрейк за Мак, ама някои хора ми се подиграха тогава. "For the crazy ones" остана в историята. Сега вече е "For buyers" ;)

Публикувано

Ако стане така, мисля че спокойно ще могат да закрият подразделението за компютри

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

При мен има и double keystroke и screen tearing ...  естествено при мен не са достатъчно изразени за замяна, но до колкото виждам и заменените бройки си ги имат... а пък като си го купих юнибодито имаше вдлъбнатина, най-вероятно от робота на поточната линия, за пръв път връщах апле продукт... общо взето почват да ме дразнят яко

Публикувано

Струва ми се че моделите макбук про от 2015 са най читави. Може и да бъркам но... с тия новите само проблеми.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...