germana Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 Не ми допадна нещо.Дори не изкарва пълната статия. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 Аз ползвам Google News, перфектно е!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 Вярно ли има драматични подобрения в Car Play-а или пак се изхвърлят? А има ли Google maps или Waze за carplay? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
germana Публикувано Юли 23, 2019 Публикувано Юли 23, 2019 И на iOS 12 си ги имаSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ayl Публикувано Юли 24, 2019 Публикувано Юли 24, 2019 Аз имам Co Pilot на телефона от край време. Същата излиза на карплея. Ако имаш гегъл мапс на телефона, със сигурност ще можеш да я ползваш. Цитирай
ne4o Публикувано Юли 25, 2019 Публикувано Юли 25, 2019 Би ли споделил някой, как да използвам новата Sign In with Apple? Предварително, благодаря на отзовалите се. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 25, 2019 Публикувано Юли 25, 2019 Сайтовете трябва да го поддържат. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Izzy Публикувано Юли 26, 2019 Публикувано Юли 26, 2019 Сложих ios 13 beta 4 на iPhone 7 Plus и XS Max, но и на двата телефона като пиша някъде не ми излиза отделният бутон за Emoji клавиатурата. Из ревютата на бета 4 в тубата гледам, че бутона го има. При вас как е? Цитирай
ne4o Публикувано Юли 26, 2019 Публикувано Юли 26, 2019 (редактирано) Наред си е при ХS и iPad. Редактирано Юли 26, 2019 от ne4o Цитирай
venelin111111 Публикувано Юли 29, 2019 Публикувано Юли 29, 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
chayanne Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 (редактирано) Да, но езика трябва да се поддържа от съответното приложение. Редактирано Август 1, 2019 от chayanne 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 (редактирано) Някой пробвал ли е да плаща с А1 wallet през NFC? p.s. Не става Редактирано Август 1, 2019 от skpavlov Цитирай
venelin111111 Публикувано Август 7, 2019 Публикувано Август 7, 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Август 8, 2019 Публикувано Август 8, 2019 * Възможност за включване и изключване на тъмната тема (Dark mode) на операционната система през Control Centre.* Фонът на папките е още по-прозрачен, спрямо петата бета и всички останали версии на iOS.* Изцяло нов панел с възможност за undo, redo, cut, copy и paste, след като докоснете върху произволна част на екрана с три пръста, без значение дали сте на основния екран или в някое приложение.* Автоматично известие, когато някое от вашите приложения се допитва до локацията ви прекалено много пъти във фонов режим с предложение да му забраните този достъп.* Възможност за позволяване или забраняване на блутут устройство да се допитва до вашата локация при сдвояване.* Промени в условията за поверителност на Analytics, Apple Pay и Location.* Поправя доста грешки и подобрява работата на системата, с което вероятно ще се ангажират и следващите няколко тестови версии. 5 Цитирай
Grievous Публикувано Август 8, 2019 Публикувано Август 8, 2019 И снимките са си на място вече. Мейлите вече се трият и от кошчето. В бета 5 все още не можеше, въпреки, че някой беше писал обратното. Като влезнеш през компютъра, си стояха там. Сега вече не. Цитирай
venelin111111 Публикувано Август 10, 2019 Публикувано Август 10, 2019 На *#06# излиза и баркод линии от кога в така? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Август 10, 2019 Публикувано Август 10, 2019 Има как е публичната 5, има ли кофти бъгове или мога да я сложа на телефона? Има. Скоро пътуване и не ми се иска да се сбуздиса нещо особенно с Револют и апълпейя. Или да изчакам месец? ЕДИТ: докато писах коментара сафарито на айпада ми с 13 фрийзна и умря, май ще чакам ? Цитирай
ne4o Публикувано Август 10, 2019 Публикувано Август 10, 2019 С предната бета, не ми се сработваха добре часовника и телефона и я махнах.Вчера не устоях и сложих public beta 5 ?.Revolut си работи, включително и през часовника.Нямам твоите проблеми с айпада(пиша от него). Цитирай
profusion Публикувано Август 10, 2019 Публикувано Август 10, 2019 Колко публични бети се очакват още август преди мастъра? Цитирай
Grievous Публикувано Август 11, 2019 Публикувано Август 11, 2019 Някой знае ли от къде идва този рестор на снимки и как се спира? Синхронизирам 33, по-късно стават 400 и се дублират. Цитирай
kalas_x Публикувано Август 11, 2019 Публикувано Август 11, 2019 Привет, Имам отново странен проблем със свързването на AW към iPhone. Така, сложих iOS 13 Public Beta 5, тъй като бях направил грешката преди няколко месеца да сложа watchOS6 на моят AW и съответно без iOS 13ката, нямах възможност да използвам часовникът си. Проблема в момента е следният: Отваряйки Watch App-a от телефона и стартирайки връзването с часовника, стига до това да си избера Region/Language започва уж pair-ването, но веднага след това ми изписва това: Unpairing Apple Watch и това нещо се повтаря след рестарт на у-вото също. Ако някой има идея как мога най-накрая да си вържа часовника и телефонът ще съм изкл. благодарен :)) Цитирай
bobiikonomov Публикувано Август 11, 2019 Публикувано Август 11, 2019 преди 19 часа, profusion написа: Има как е публичната 5, има ли кофти бъгове или мога да я сложа на телефона? Има. Скоро пътуване и не ми се иска да се сбуздиса нещо особенно с Револют и апълпейя. Или да изчакам месец? ЕДИТ: докато писах коментара сафарито на айпада ми с 13 фрийзна и умря, май ще чакам profusion Аз съм със всичките бети ( публични) и досега с Revolut-a никакъв проблем. И бета 5 е доста по добре от 4. Само ОББ Мобайл като се опитам да вляза ме изхвърля, но натискам втори път и става. Но това е проблем на ОББ а не на бетата. Цитирай
profusion Публикувано Август 12, 2019 Публикувано Август 12, 2019 Сложих 13 на телефона, изобщо не ми харесва батерията (от поне 3 години не съм вибдал толкоз зле) Цитирай
profusion Публикувано Август 13, 2019 Публикувано Август 13, 2019 Ресторвам на 12 ин дис момент....не можах да преглътна батерията. Не ми се е налагало да ресторвам от 4-5 години поне ? 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.