dessyteneva Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 От 7 нагоре.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dakataegotin Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 преди 2 часа, ne4o написа: Ако си с телефона от профила, няма как да разбереш. iPhone 6 не поддържа iOS 13. Не с Х съм, не съм си променил профила, понеже от доста време не съм влизал. Купих го преди около 2 години с Иос 11.4 и не съм го ъбдейтвал. Но този Иос13 ме кара да се замисля. Цитирай
penmark Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 Много тъпо да орежат VoLTE от старите телефони. То направо да не бяха получили 13-ка... Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 По-бърза IOS от 13 не мисля че е съществувала някога.За неговата 6-ЦА iOS 11 си е ОК Sent from my iPhoneХ using Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 От 7 нагоре.Sent from my iPhone using Tapatalk ProТова изискване, от Епъл или Теленор?Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
MagicNAS Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 В сайта на apple си пише от 6 нагоре а в Теленор от 7 нагореSent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 Мисля, че на Теленор защото там в анонса го четох, не съм сравнявала характеристиките дали има, или нямат възможност по-старите.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
bobolino Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 Не беше ли така че всеки телефон с 4г(lte) е със възможност за volte? Май от оператора зависи. Може и да греша.Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
bahretin Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 Bahretin: оператор? За VoLTE питам. TelenorTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 На мен не ми работи автоматичното превключване от нормалния на тъмния режим, настроих го от залез до изгрев, но забелязах, че не се превключва. ОТА ъпдейт, без рестор, само ресет на настройките за локацията. Цитирай
germana Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 При мен работи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 И при мен така , Деси що не ресетнеш само настройките (всички)? Sent from my iPhoneХ using Tapatalk Цитирай
andondragov Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Така... Не издържа сърце юнашщо! Гледах, гледах ревюта в тубата и днес ъпдейтнах. Всичко е ток! Само едно нещо... Отварянето на Pay от заключен екран с двойно натискане на хоум бутона нещо не ще да сработи... Все ми отключва екрана. Някой с тъч ИД може ли да потвърди дали при него си бачка нормално или не? Мерси!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 При мен на 7+ работи с двойно натискане на home Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
bache_kolio Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 И при мен работи, дори при самото натискане и вече дава съобщение “доближи към четеца” т.е. прочита пръстовият отпечатък мигновено, а преди трябваше да го поставиш за малко време. iOS 13 е един от най-добрите ъпдейти на ОС досега. Страшно бърза е. Също така в apple music на определени песни текста върви като на караоке и с натискането върху текст напред или назад съответно превърта или връща песента откъдето започват думите. Просто уникално! Цитирай
peppu Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Някой може ли да обясни накратко за новата функция "optimised battery charging"? Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 преди 1 час, venelin111111 написа: И при мен така , Деси що не ресетнеш само настройките (всички)? Sent from my iPhoneХ using Tapatalk Честно казано силно ме мързи да настройвам всичко наново и, ако го правя ще е след рестор, ама мисля да изчакам утре 13.1 и да видя с нея ще сработи ли, сега го настроих от час до час, да видим довечера ще се пусне ли, или не. Не, че не мога да си го цъкна на ръка, ама ме дразни нещо като не работи провилно, явно трябва да се замисля за един рестор като мине и следващия ъпдейт. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Учи се от навиците ти за зареждане и пести цикли на батерията, например, ако имаш навик да оставяш телефона цяла нощ на зарядно, ще го зареди мисля до 80% беше и преди да го изключиш да кажем в 6 часа, както всяка сутрин ще го дозареди. В този ред на мисли, ако имаш навика да го оставаш в произволни часове на зарядно, не се чуди, че не е достигнал 100%. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Доста често, зареждайки айпада, ми изключва на 98%. Включвам го по най-различно време.Мислех, че имам проблем с кабела, но явно е от новата функция. Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 При мен също така се получи, та прочетох повече, ако не ти е удобно изключи я, аз реших да видя как ще се обучи с времето.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
sarmak Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 След ОТА ъпдейт блутута в колата на работи както трябва. Чува се пръщене и не може да се увеличава или намалява силата на звука! Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Имах няколко дерта след ОТА и ресетнах настройките само и всичко е наред вече. 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Кога излиза 13.1 утре в 8?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Учи се от навиците ти за зареждане и пести цикли на батерията, например, ако имаш навик да оставяш телефона цяла нощ на зарядно, ще го зареди мисля до 80% беше и преди да го изключиш да кажем в 6 часа, както всяка сутрин ще го дозареди. В този ред на мисли, ако имаш навика да го оставаш в произволни часове на зарядно, не се чуди, че не е достигнал 100%. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro С две думи, ще ми го зареди до 80%, а другите 20 кога ще ми ги зареди, да не се чудя утре, като взема 11та защо е на 80%!Sent from my Huawei P30 Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.