Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Преди малко ъпдейтнах един 7+ до iOS 13 със СИМ на Теленор.В менюто въобще не се появи опция за избор на VoLTE. Самата СИМ карта е на около 3год.Дали е възможно самата карта да не го поддържа ?

• Отговори 1,2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

140

• simba4

116

• gogi6

92

• dessyteneva

50

Публикувано

4G ако поддържа и VoLTE ще имаш

Sent from my iPhoneХ using Tapatalk

Публикувано

Не се появи опция за VoLTE. 4G си има от както е активно в Теленор.

Публикувано

Ресетни настройките. Нещо да не се е омазало.

Sent from my iPhoneХ using Tapatalk

Публикувано

Почти съм сигурен, че проблема е от по-старата СИМ карта и питам, дали някой не се е сблъскал със същото.Иначе с всички процедури,като рестарт,ресет, рестор и смяна на СИМ картата  с моята,която си има VoLTE съм наясно.Телефона е на дъщеря ми и ако започна да го изтезавам, ще трябва да си въвежда наново настройки и пароли, от което тя ще изпадне в истерия?

Публикувано
С две думи, ще ми го зареди до 80%, а другите 20 кога ще ми ги зареди, да не се чудя утре, като взема 11та защо е на 80%!

Sent from my Huawei P30 Pro

Зарежда ги преди да го изключиш, така че да, първите пъти не се изненадвай, ако не е напълно зареден

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

Някой с 8-ца има ли впечатления вече от 13-ката? Батерията спрямо 12.4.1 как се държи? Чета, че май доста харчи 13-ката...

Публикувано

Ресетнах го, ама пак не хваща автоматичното превключване залез - изгрев, имам някакъв спомен, че авремето така ми беше и с nightshift като го пуснаха, дано се оправи с ъпдейта утре.

Публикувано

Имаше нещо в локейшън сървисите дето трябваше да не е изключено

Публикувано

Много ще съм благодарна, ако се сетиш кое, не знам къде да търся да го прочета това, гледах, всичко ми е пуснато в системните.

Публикувано

https://discussions.apple.com/thread/7501003

Setting time zone трябва да е активно.
Пробвай да го изключиш и включиш ако ти е активно и сега.

Публикувано

Беше включено, ще видим утре спрях го и го пуснах пак, мерси много!

Публикувано (редактирано)
на 23.06.2019 г. at 17:26, gogi6 написа:

Чува се, че устройствата под IOS13 могат да бъдат проследявани и без активен интернет. Чрез Find My! Някой опитал ли е?

Има си го и си бачка както си говорихме 

Find My iPhone >Enable Offline Finding ! 

Имам обаче сериозен проблем с имейлите , ползвам фабричния мейл клиент и ползвам няколко различни акаунта и нотификациите идват когато си решат сами ... някой с идея 

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Деси, при мен забелязах, че ако превключа между тъмен или светъл режим през контрол центъра, спира да работи автоматичното превключване. Възможно ли е да си се сблъскала със същия проблем без да се усетиш? :) 

Публикувано

Не, нямам го изведено там, от настройките превключвам като не се пусне, друг бъг е при теб явно. Иначе, ако му задам часове работи, просто залеза не го отразява, за да включи тъмното. Сега ще видим утре как ще се държи, дано се е оправило с ресета, като цяло доста по-бързо върви, въпреки че само преди няколко месеца правих пак ресет и надали е имало много натрупвания. Батерията обаче е като стрелката за минутите, цък цък с по процентче...дано улегне, на 97 здраве е, с утрешния ъпдейт ще ги скопят и тия модели.

Публикувано

Бъг ли е , че горе гръгчето го няма като зарежда нета или са го махнали? Иначе Spawn май си харчи ама не е кой знае колко. 

Публикувано

Че харчи е ясно:))) въпросът е дали повече от 12.4.1..;)

Публикувано

Май само аз съм доволен от батерията. Определено повече от 12.4.1. А телефона го ползвам бая повече след ъпдейта.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Е как става тая работа на мен ми се топи само като го отключа, определено чакам 13.1 и сетвам ас ню..... :(

Публикувано
преди 3 часа, kawabiker написа:

нотификациите идват когато си решат сами ... някой с идея 

Не зависи от теб. Пуш сървърът влачи, трябва да си го нагодят на новото натоварване. Къде е сега Скот Форстол, дейба...

Публикувано

Пробвайте ресет на мрежовите настройки. Преди време оправяше дрейн на батерията.

Публикувано

Пробвах резет на всички настройки ама същото...

Публикувано

13.1 днес за iPhone ли ще е само или и за iPad?
Ако съм качил бета на 13.1 ще ми излезе ли ъпдейт до официалната когато я пуснат?

Публикувано

За таблета на 30.09 май излизаше. Ако си с бетата няма да ти излезне.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...