skpavlov Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Целия е просто го разпозна и за това е в синьо. Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да не би да имаш вкарани пари в епъл фундс? Пишеше че не могат да се ползват за подаръци.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
bahretin Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 В 13.1 ми изчезна 4G VOLTE на 13 го имаше..честито на всички печеливши !Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 При мен си бачка без проблеми VoLTE с 13.1Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 И при мен го има , но съм на Виваком и не схващам работи ли? Иначе в настройки телефон седиSent from my iPhoneХ using Tapatalk Цитирай
bahretin Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Появи се след рестартTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 На Виваком не работи. Пробвано е !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 На VIVACOM не работи дори и при активация на услугата от поддържаш апарат (S8).Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Защо нямам индикация(нотификация) на апастор при ъп на приложение Sent from my iPhoneХ using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 А по какво се усеща дали работи VoLTE ? Цитирай
bahretin Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да на telenor си работи..звука е кристален при разговор между два тела с volteTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 А по какво се усеща дали работи VoLTE ?При VoLTE разговор , звука едно,че е кристален, второ не преминаваш към 3G а си оставаш на 4G и можеш да си ползваш нета пълноценноSent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
andondragov Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да на telenor си работи..звука е кристален при разговор между два тела с volte Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Той и без VoLTE може да е кристален... . В долния пост е разковничето. Всъщност исках да питам за шрифтовете... Първо, при всички ли виждате промяна в шрифта на кирилица (малко като ръкописен, не му знам името)? При мен се промени след ъпдейта (iPhone 8), а при жена ми (iPhone X) - не. Второ, някой вече инсталирал ли си е шрифт и с кое приложение? Може ли да се ползват навсякъде инсталираните шрифтове или са само за офис приложенията? Нещо така и не ми стана ясно...Благодаря предварително. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Само за офис приложенията са, не е системно Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 преди 8 часа, bahretin написа: Да на telenor си работи..звука е кристален при разговор между два тела с volte Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Колега, с най-добри чувства към малцинствата, но си разкарайте подписа от тап-а-ток в този му вид. Подписът излиза като част от мнението, а писането на различен от български език се санкционира. Не подлежи на коментар. 11 1 Цитирай
simba4 Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Ам подписа ми е на Английски!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 26, 2019 Автор Публикувано Септември 26, 2019 Махнаха Ч-то на часовника Цитирай
andondragov Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Мда, тогава ме дразнене, а сега даже ми е тъжно... Сещам се как се майтапехме, че ще пускат поддръжка на български, ама буква по буква. Сякаш няма надежда... Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk Цитирай
Izzy Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Можеше и денят и месецът да са с главна буква, но явно е много сложно и ще чакаме iOS 14 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 преди 11 часа, simba4 написа: Ам подписа ми е на Английски! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Ти сериозно ли ?? 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Можеше и денят и месецът да са с главна буква, но явно е много сложно и ще чакаме iOS 14 OFFtopic: Правилно е да се изписват с малка буква. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
andondragov Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 На някого му е дошъл в повечко английският... Аз в iOS 14 си чакам българската поддръжка... Това за мен е огромен недостатък на iOS и ме мъчи, откакто имам iPhone. Не, че ми пречи английският или немският интерфейс, просто е унизително!Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk 3 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Защо, при офлайн режим на часовника продължава да звъни и да получава известия? Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
penmark Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 (редактирано) Хмм 13.1.1 излезе... Fixes issues that could prevent iPhone restoring from backup Addresses an issue that could cause battery to drain more quickly Fixes an issue that could impact recognition of Siri requests on iPhone 11, iPhone 11 Pro and iPhone 11 Pro Max Resolves a problem where Safari search suggestions may re-enable after turning them off Addresses an issue that could cause Reminders to sync slowly Fixes a security issue for third-party keyboard apps OTA още се бави.. Редактирано Септември 27, 2019 от penmark Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.