Alxx® Публикувано Февруари 17, 2020 Публикувано Февруари 17, 2020 U2 чипът е в модел, доста различен от твоя. Пък ако изгори надали ще зарежда изобщо. При студено всички батерии се сриват, било li-ion, оловно кисели, AGM и т.н. Не знам какъв филм си пускаш(чета ти творенията и в други теми), но имаш остра нужда от курс по физика и химия на материалите зависими от околната температура. Мани фенщината, говорим за образование. В противовес на твоите твърдения: Телефонът ми гасне под 20% зимата само ако е във външен джоб и е минус 10. Никога не съм сменял батерия на айфон под 4 години възраст. На 5S ми изкара 5 год. със здраве 80%. Не ползвам външна батерия под никакъв претекст. P.S. Сега ме обвини в болна фенщина и прочее тъпотии?! Сигурно съм някакъв уникум, не просто човек с елементарни познания и съобразяване с наличното. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 17, 2020 Публикувано Февруари 17, 2020 След като кабелът е MFI certified, т.е. по сертификациите на Епъл, не ми се струва нормално да се твърди, че може да е причина за скапване на батерията или изгаряне на порта.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
peppu Публикувано Март 16, 2020 Публикувано Март 16, 2020 Опитвам се да си настроя health app-a, но така и не иска да показва крачки и всякакви други тем подобни. Уж си направих профила, всичко е наред на пръв поглед, но явно не е, защото не отчита. Цитирай
bkristov Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 (редактирано) Здравейте. Някой имал ли е проблем с “No mobile coverage” на 13.3.1? На няколко пъти ми показва това в менюто за батерията. Вадих сим картата и пак я слагах, рестартирах телефона и пак ми го показва на моменти. Батерията пада понякога с 5-7% на нощ. Преди две седмици правих DFU рестор. Да сменям ли сим-а, да пращам тела за ремонт или да свиквам, че е бъг? С 8-ца съм, версия на ios 13.3.1. То да не бях ъпдейтвал, ама като го купих телефона си беше вече с 13.2. Редактирано Март 21, 2020 от bkristov Цитирай
gogi6 Публикувано Март 21, 2020 Автор Публикувано Март 21, 2020 Опитай със смяна сим картата. Цитирай
bkristov Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 (редактирано) Благодаря за бързия отговор. По принцип там, където работя, има слабо покритие на Теленор. Преди 8-та имах Huawei P30, двусимов - и при него нямаше голямо покритие на Теленор, когато бях на работа. Има места, където обхвата пада на 1 черта. Ползвах същата сим карта. Просто си мислех дали не е бъг на 8-та. Но за всеки случай в понеделник ще взема една нова сим карта. Редактирано Март 21, 2020 от bkristov Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 преди 11 минути, bkristov написа: Благодаря за бързия отговор. По принцип там, където работя, има слабо покритие на Теленор. Преди 8-та имах Huawei P30, двусимов - и при него нямаше голямо покритие на Теленор, когато бях на работа. Има места, където обхвата пада на 1 черта. Ползвах същата сим карта. Просто си мислех дали не е бъг на 8-та. Но за всеки случай в понеделник ще взема една нова сим карта. Колега ще споделиш ли дали има подобрение след смяна на картата, защото и при мен наблюдавам същия проблем. И аз съм на Теленор! Цитирай
gogi6 Публикувано Март 21, 2020 Автор Публикувано Март 21, 2020 Reset Network Settings също може да се опита! Цитирай
bkristov Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Това мисля да пробвам, благодаря за съвета. Както и други ресети, евентуално. То и без това събота и неделя Теленор не работят сега. Имам и SE с карта на Виваком - при него няма такъв проблем. И той е с 13.3.1. Явно не е от версията на iOS. Разбира се, че ще споделя ако сменя картата и има подобрение. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Къде видяхте проблем, господа? Всички телефони губят обхват, той никога не може да се поддържа през 100% от времето. Разликата е, че сега го виждате в лог файл, който при другите ОС липсва в менюто и трябва да се търси из _fs. Такива лог файлове съм имал в iPhone още от първия модел, само, че си ги четях с файлов мениджър защото ги нямаше в настройки. Същото е като Е-тата в храната - до вчера не знаехте, че глутаматът е Е621 и никой не го обсъждаше, сега го пише на етикета и ау, голям проблем. 3 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Един бърз въпрос, може и да е коментирано. Добре ли е 8ца да се ъпдейтва до 13 или не ? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Естествено,че е добреSent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Понеже вървяха някакви слухова найвече за батерията след ъпдейт. Затова реших да попитам де. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 22, 2020 Публикувано Март 22, 2020 Някакъв бъг ли е че нямам вибрация на клавиатурата ? Гледах ИЗ нета , пуснато ми е от настройките. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Март 22, 2020 Публикувано Март 22, 2020 А, вибрация ли?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 24, 2020 Публикувано Март 24, 2020 Дано са оправили батери дрейна, че вече не се търпи на 13.3.1. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 24, 2020 Автор Публикувано Март 24, 2020 Шорткътите не ми работят коректно след ъпдейта. Цитирай
londongunner Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 И при мен са леш .... избирам един тръгва друг, или въобще не тръгва !!!Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 При мен работят коректно, само четири са и броят им може да е от значение(не би трябвало). Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 Само да вметна .... батерията на часовника е тотал щета след ъпдейта .... -2% за 30 мин без да се използва .... дано и на телефона да не е така ,че все повечв заприливат на едни други !!!Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Март 25, 2020 Автор Публикувано Март 25, 2020 Тия другите си взеха поука. Часовниците им държат по 20 дни! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 Това с батерията на часовника ми се беше случвало преди и се оправи с ресет и ново свързване, ако искаш опитай. Цитирай
londongunner Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 Ресетнах го сега да видим.... Не иска да ми инсталира приложенията от телефона.... Баси след всеки ъпдейт става все по зле!!! Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 Аз навремето си върнах бекъп направо, може би затова не съм имала този проблем. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.