DreamcatcheR Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 Толкова дълго време чаках пустия folder sharing в icloud, с цел да премахна дропбокс. И сега като се появи, се оказва, че е само за хора с Apple ID.. И това е при опция за линка - view only, т.е. никой да не може да прави промени, а само да сваля файловете в папката. Много разочароващо. Също ще трябва да чакаме поддръжка от всяко отделно приложение за ползване на мишка/тракпад на айпад. В момента например не работи в Spark. За батерията е рано да се каже. Първи впечатления: пада бързо, докато се ползва телефона (дори и с леки приложения), а в стандбай държи повече (за 8 ч. през нощта 2-3%). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 25, 2020 Публикувано Март 25, 2020 С тези опции е още по-ограничаващо. И в двата случая насрещната страна трябва да има Apple ID. Не е като дропбокс, където пращаш линк и човекът отваря папката в уеб интерфейс директно в браузъра си, преглежда файловете и сваля, каквото му трябва. Поредната епълска простотия с цел услугите им да са достъпни само за техни потребители. Много хора дори не си знаят Епъл айди и парола, защото я ползват само в началото при регистрация. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
stangen Публикувано Март 26, 2020 Публикувано Март 26, 2020 От известно време забелязвам, че на номера които не са ми в телефонната книга, когато получа смс и не ми "вади" звук (или да ми вибрира часовника). Повечето не са от България (поради естеството на работата ми). Просто съобщението си идва, показва го в приложението като непрочетено и до там. Естествено, нямам никакви рестрикции и се чудя как да разреша този проблем. Някой да се е сблъсквал ? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 26, 2020 Публикувано Март 26, 2020 От това трябва да е. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
stangen Публикувано Март 26, 2020 Публикувано Март 26, 2020 За съжаление не е от това. Опцията е изключена, включително добавих номерата в контакт листата си .... явно накрая ще му тегля един ресет. Цитирай
simba4 Публикувано Март 26, 2020 Публикувано Март 26, 2020 (редактирано) Виж и тук: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Март 28, 2020 от arm11 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 29, 2020 Публикувано Март 29, 2020 Вече има опция за сканиране на документи от Files.app: След сканиране, пита къде да запази файла. Изключително удобно и спестява време (за който ползва iCloud drive). Досега сканирах през Notes и изпращах PDFa с airdrop. Има и начин директно през Мак - дясно копче в папка във файндър (работи също в mail, messages, numbers, pages) import from iPhone or iPad, но понякога се бъгва и не запазва файла. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
simba4 Публикувано Март 29, 2020 Публикувано Март 29, 2020 (редактирано) То и на 13.3 го има: Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Март 30, 2020 от arm11 Цитирай
JmeLche Публикувано Април 7, 2020 Публикувано Април 7, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 8, 2020 Автор Публикувано Април 8, 2020 Грешката при VPN връзката не е оправена с този ъпдейт. Цитирай
ayl Публикувано Април 16, 2020 Публикувано Април 16, 2020 Много самоубийства имаше заради липсата на функцията. Не се ли чул?! 3 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Април 16, 2020 Публикувано Април 16, 2020 Отказахте и този колега да пише във форума ...ей страшни сте. Писал е за някаква функция, голямо важно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
miroslavm Публикувано Април 16, 2020 Публикувано Април 16, 2020 Лично аз два пъти късам въже на полилия в хола. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 23, 2020 Автор Публикувано Април 23, 2020 От известно време забелязвам опции в настройките на всяко приложение. Не бях обърнал внимание и незнам откога е възможно. Например, смяна на езика на приложението, независимо от зададения такъв на устройството.Има и такива с опция триене на кеша. Цитирай
simba4 Публикувано Април 23, 2020 Публикувано Април 23, 2020 Това е отдавна, още с появяването на 13. Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 24, 2020 Автор Публикувано Април 24, 2020 Излизането на нова версия на IOS е спешно наложителна. 13.4.2 или 13.4.5... Без значение. Има бъг, който позволява отново блокиране на устройството от разстояние през iMessage. Само хард рестарт оправя положението, а не всеки знае как става това. После с мъки се изтрива съобщението от устройството. Реално няма спасение. Достатъчно е само някой ви да прати съобшение с нужния текст. Даже не е нужно да го отворите. Колкото и странно да звучи, при мен се прецака Туитър само с гледане на видео, качено там от EverythingApplePro. Не успявам да го оправя по никакъв начин. Крашва и това е. Комбинацията от символи няма да я споделям, за да няма злоупотреби. 3 Цитирай
simba4 Публикувано Април 24, 2020 Публикувано Април 24, 2020 Добре че съм с джейл, че пуснаха един туийк дето оправя бъга!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
ayl Публикувано Април 24, 2020 Публикувано Април 24, 2020 Ебаси и мизерията. Е на кой му трябва да праща подобни глупости? Цитирай
simba4 Публикувано Април 24, 2020 Публикувано Април 24, 2020 А де Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
skpavlov Публикувано Април 24, 2020 Публикувано Април 24, 2020 преди 38 минути, simba4 написа: Добре че съм с джейл, че пуснаха един туийк дето оправя бъга! Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Кой е туейка Цитирай
simba4 Публикувано Април 24, 2020 Публикувано Април 24, 2020 Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 24, 2020 Автор Публикувано Април 24, 2020 Ебаси и мизерията. Е на кой му трябва да праща подобни глупости?Лошото е, че даже и нотификация може да не ти излезе. Ако в 8ч. не пуснат нещо, слагам бета версия. 1 Цитирай
penmark Публикувано Април 25, 2020 Публикувано Април 25, 2020 Бетата (13.4.5) никак не е зле между другото. Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 30, 2020 Публикувано Април 30, 2020 Много добре звучи това за маските и лицевото разпознаване, писнало ми е да си свалям "намордника", като се налага да погледна нещо, но дано докато пуснат официалната 13.5 вече няма нужда от маски... 2 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.