Grievous Публикувано Април 12, 2010 Публикувано Април 12, 2010 (редактирано) Ползвам аксесоарите на Macally още от времето, когато бях с 2G. Може да ги познаете по качеството и достъпни цени. Вече и за iPad. METROMPAD - хромиран протектор $29.99 * Трайна лека конструкция * Огледална защита с максимална защита и обхват * Отворено за всички връзки и контрол BookStand - мултифункционална папка $49.99 * Удобен за пътуване, както и гледане * Пригоден с максимална защита * Трайна лека конструкция * Отворен за всички връзки и контрол METROBPAD - черен протектор от висококачественна пластмаса $29.99 * Трайна лека конструкция * Пластмаса с максимално защитно покритие * Отворена за всички връзки и контрол * Без хлъзгане на повърхността за сигурно захващане MSUITPAD - стилен силиконов протектор $19.99 * Трайни лека конструкция * Осигурен с максимална защита * Без хлъзгане на повърхността за сигурно захващане * Отворен за всички връзки и контрол METROLPAD - прозрачен силиконов протектор $29.99 * Трайна лека конструкция * Силиконов край за защита и Grip * Отворен за всички връзки и контрол * Максимално изчистен за показване на вашият iPad в оригинален си вид ComingSoon Редактирано Април 12, 2010 от Grievous Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 (редактирано) Дали някой си е поръчал от тук? Интересува ме прозрачният или черният. P.S.: Редактирано Април 17, 2010 от uncivilized Цитирай
Tttod Публикувано Юни 14, 2010 Публикувано Юни 14, 2010 Че защо от там ще го поръчваш? виж тук: http://www.dice.bg/type38brand294 От пътните доста ще спестиш Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Tttod писал съм преди 2 месеца.Тогава нямаше калъфи за iPad в Дигитален център. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.