Публикувано Юни 3, 20196 гд Ползвате ли си нфц-то и ако, за какво може да се използва? Интересува ме, дали мога да направя така, че да се обучи като карта за чекиране в хотел или подобни? Всико полезно като приложения за работа с него и др. са ми интересни да ги разгадая.
Публикувано Юни 4, 20196 гд Единствения начин да се ползва NFC на iPhone пълноценно е чрез джейлбрейк. Инсталира се NFC Writer на Elias Limneos и стават чудеса.
Публикувано Юни 4, 20196 гд Автор преди 2 часа, gogi6 написа: Единствения начин да се ползва NFC на iPhone пълноценно е чрез джейлбрейк. Инсталира се NFC Writer на Elias Limneos и стават чудеса. Ясно, надявах се, че ще има вариант да ползвам телефона вместо карта за достъп, но явно няма как да стане. За жалост, не ми се джейлва, дори и да е възможно.
Публикувано Юни 5, 20196 гд Автор преди 14 часа, Alxx® написа: Възможно е и джейлът е 100% ривърсибъл без рестор. Този вариант удачен ли е? FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!!
Публикувано Юни 5, 20196 гд Няма джейл за 12.3.1. Това е фейк. Оправете си инфото в профила, ако не отговаря!
Публикувано Юни 8, 20196 гд Не цитирай последен пост! Имаш опция "добави отговор". Къде точно? Форумът има функция търсене, има и тема за туийк-а на Лимнеос, модифициращ функциите на нфц. В темите за джейл пък се споменава рестор на 12.1.1 бета3 и т.н. и т.н. P.S. Споменаха ти инфото в профила да оправиш. Ако мислиш, че ще гадаем как ще качиш iPhone 5 на 12.1.1 - няма да стане.
Публикувано Ноември 15, 20196 гд Здравейте! Да разбирам ли, че iPhone не може да се използва за плащания в магазин в БГ?
Публикувано Ноември 15, 20196 гд Може да се ползва през Fibank или RevolutSent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Ноември 15, 20196 гд Плащания могат, а посредством Shortcuts в комбинация с NFC tags може да се ползва за доста неща. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 15, 20196 гд преди 2 часа, Русев написа: Може да се ползва през Fibank или Revolut Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Благодаря!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.