NRG Публикувано Юни 3, 2019 Публикувано Юни 3, 2019 Ползвате ли си нфц-то и ако, за какво може да се използва? Интересува ме, дали мога да направя така, че да се обучи като карта за чекиране в хотел или подобни? Всико полезно като приложения за работа с него и др. са ми интересни да ги разгадая. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Единствения начин да се ползва NFC на iPhone пълноценно е чрез джейлбрейк. Инсталира се NFC Writer на Elias Limneos и стават чудеса. 4 Цитирай
0 NRG Публикувано Юни 4, 2019 Автор Публикувано Юни 4, 2019 преди 2 часа, gogi6 написа: Единствения начин да се ползва NFC на iPhone пълноценно е чрез джейлбрейк. Инсталира се NFC Writer на Elias Limneos и стават чудеса. Ясно, надявах се, че ще има вариант да ползвам телефона вместо карта за достъп, но явно няма как да стане. За жалост, не ми се джейлва, дори и да е възможно. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Възможно е и джейлът е 100% ривърсибъл без рестор. Цитирай
0 NRG Публикувано Юни 5, 2019 Автор Публикувано Юни 5, 2019 преди 14 часа, Alxx® написа: Възможно е и джейлът е 100% ривърсибъл без рестор. Този вариант удачен ли е? FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! FAKE!!! Цитирай
0 gogi6 Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Няма джейл за 12.3.1. Това е фейк. Оправете си инфото в профила, ако не отговаря! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 5, 2019 Публикувано Юни 5, 2019 Вариантите ги има във форума. Гугъл не знае повече от нас, повярвай ми. 1 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 Не цитирай последен пост! Имаш опция "добави отговор". Къде точно? Форумът има функция търсене, има и тема за туийк-а на Лимнеос, модифициращ функциите на нфц. В темите за джейл пък се споменава рестор на 12.1.1 бета3 и т.н. и т.н. P.S. Споменаха ти инфото в профила да оправиш. Ако мислиш, че ще гадаем как ще качиш iPhone 5 на 12.1.1 - няма да стане. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Юни 8, 2019 Публикувано Юни 8, 2019 Саше, тази бета подписва ли се? Бяха я спряли по едни време. 1 Цитирай
0 Nov_2017 Публикувано Ноември 15, 2019 Публикувано Ноември 15, 2019 Здравейте! Да разбирам ли, че iPhone не може да се използва за плащания в магазин в БГ? Цитирай
0 Русев Публикувано Ноември 15, 2019 Публикувано Ноември 15, 2019 Може да се ползва през Fibank или RevolutSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 chayanne Публикувано Ноември 15, 2019 Публикувано Ноември 15, 2019 Плащания могат, а посредством Shortcuts в комбинация с NFC tags може да се ползва за доста неща. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Nov_2017 Публикувано Ноември 15, 2019 Публикувано Ноември 15, 2019 преди 2 часа, Русев написа: Може да се ползва през Fibank или Revolut Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Благодаря! Цитирай
Въпрос
NRG
Ползвате ли си нфц-то и ако, за какво може да се използва? Интересува ме, дали мога да направя така, че да се обучи като карта за чекиране в хотел или подобни? Всико полезно като приложения за работа с него и др. са ми интересни да ги разгадая.
15 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.