mupo Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 (редактирано) Някой играе ли я тази малка, но забавна (според мен) игра? Във Flight Control играете ролята на диспечер на полетите и целта ви е да насочвате самолетите и хеликоптерите към правилната писта за кацане, като същевременно да следите да не се блъснат помежду си. На разположение имате две писти (червена и жълта) и хеликоптерна площадка (синя). При появата си самолетите биват червени или жълти, което указва на коя писта трябва да кацнат (хеликоптерите кацат само на площадката). Начина на управление на самолетите и хеликоптерите е елементарен. Просто натискате върху самолета или хеликоптера и преплъзвате с пръста си, за да очертаете курса по която да лети. Първоначално курса е с прекъсната линия, но след вдигане на пръста си курса бива зададен и самолета започва да го следва. Ако искате да промените вече зададен курс процедурата е същата. Ако не знаете какъв курс да зададете, то задайте на самолета да лети в кръг или друг обиколен маршрут. Не забравяйте, че след като самолета стигне крайната точка на зададения му курс и не се е приземил ще започне да лети в права линия! Звучи лесно нали? Наистина е така.... докато не започнат да пристигат по няколко самолета по едно и също време. В течение на играта започват да идват все повече и повече самолети наведнъж (някои от тях се движат по-бързо от други) и шанса да се блъснат се увеличава значително. Играта ви уведомява когато летателните машини са близо една до друга и е възможен сблъсък. Също така ви уведомява за идващи самолети или хеликоптери (такива които все още не са се появили на игралното поле) Ето и линкове за тези от вас които желаят да опитат една от професиите с най-голямо напрежение: Flight Control (v.1.2) Както казах още в началото за мен играта е доста забавна и в момента това е играта която играя вместо да уча за изпити. :shhh: Дълго време не можех да приземя 100 самолета, но ето, че вчера и това се случи Това е и най-добрия ми резултат досега. П.П. Съжалявам за дългото обяснение на една не толкова популярна, известа и дълго чакана игра, но аз лично я предпочитам пред Assassin-a и WOW-a Latest version: 1.6 Редактирано Май 3, 2010 от mupo Цитирай
mupo Публикувано Юни 12, 2009 Автор Публикувано Юни 12, 2009 Никой ли не играе тази игра? В предходната версия (v.1.1) бе добавена опция за Online резулати, а в новата версия (v.1.2) има още нововъведения. Добавена е опция за забързване на движенията на летателните апарати. Опцията е полезна в началото на играта, когато няма много самолети и хеликоптери или когато имате само бавно движещи се самолети и/или хеликоптери. За да я активирате трябва да натисните на >> долу вляво на игралното поле. За да я спрете я натискате повторно. Друго нововъведение е добавените 2 летища. Едното е на екзотично място (вероятно Хаваи), а другото е на самолетоносач. За такава опция се говореше още от самото излизане на играта и ето, че разработчиците са се вслушали в думите и исканията на "диспечерите" Цитирай
antonh Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 Не е трудно, на повечето самолети им задаваш полет по кръга... Цитирай
Toni- Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 И аз я играя тази игричка понякога Много е зарибяваща....до сега съм приземил максимално 44 самолета... още много имам докато те стигна хаха Цитирай
Ceci_Loko Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Баси яката игричка Отдавна я бях свалил, но чак сега си я качих иии супер много се зарибих :mrgreen: На пръв поглед играта е доста лесна, но не е така! Статистиката ми до момента: nickname-a в играта ми е Beattie Цитирай
bokoto Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 супер зарибителна .... най-много 50 приземявам .... винаги когато се сблъскам се ядосвам Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 МИ и аз я играя ама от време на време и по-хубаво да не си казвам резултата :redface: Цитирай
Mninov Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Игричката е много яка! Най-добрият ми резултат до момента е 122 самолета на основното летище, 120 на Хавай и 74 на самолетоносача. Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Все пак след 2 месеца взе да ви харесва Преди рестора забравих да си запазя резултатите и сега се пуснах по веднъж на всяко летище и резултатите ми са: 75 128 10 Цитирай
stayko Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 моя най-добър резултат на първата писта е 355 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 stayko,ти да не си авио диспечер нещо :mrgreen: Аз на 44 самолетчета изгърмявам :mrgreen: Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Бахти про-тата дето сте всичнки , не ви е срам :eek: Цитирай
Jonnie Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Xах ... на баща ми който е ръководител на полети дали ще му хареса Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Със сигурност Но само да не е като мен,от 5 самолета,3 разбих бъзвъзвратно,1 презимих на корем.А последния.Нямах нерви да гледам как се дават пасажерите :mrgreen: Цитирай
stayko Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 нямам screen shot, защото беше преди да инсталирам 3.0 не ви лъжа ... няма смисъл Ще се напъна тия дни пак да изкарам толкова и ще направя scrren shot:-) Успях да направя толкова като се усетих за един cheating. Може да се презимяват 2 самолета един срещу друг ако примерно единия идва от ляво срещу пистата, а другия идва от дясно и го завиеш наобратно точно преди края на пистата. Този който идва от ляво каца (изчезва) преди да е достигнал до там където ще се обърне и кацне другия. Не знам колко добре го обясних .. Цитирай
muki Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Ето го и моя рекорд брато ти си се счупил да я играеш тая игрица :eek: Цитирай
Гост Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Ами просто ми пасна доста докато чакам някой с нея да си се забавлявам Цитирай
Anthony Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Влади, ти що се занимаваш с игрички, като имаш много по-важната задача да направиш клавиатура? Цитирай
th3_0n3 Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 ...а аз се гордея с мойте 75 самолета ) Толкова ме кефи тая игра, че я издтрих щото много време ми загуби ) лятото пак ще я кача... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.