VelliIw Публикувано Август 30, 2019 Публикувано Август 30, 2019 (редактирано) Здравейте, какво е мнението ви за оригиналния силиконов калъф на Apple? Харесвам го много чисто визуално и на пипане, както и това, че приляга перфектно на телефона, но пък цената е твърде висока. Бихте ли споделили мнението си и опита си, ако притежавате такъв, относно качеството на въпросния кейс. Редактирано Август 30, 2019 от VelliIw Цитирай
blackadder Публикувано Август 30, 2019 Публикувано Август 30, 2019 И моят и на един колега започна да се бели по ръбовете.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
bobiikonomov Публикувано Август 30, 2019 Публикувано Август 30, 2019 преди 3 часа, gorgior написа: Всичко зависи от критериите за качество. А що е то "качество" е друга тема. Вярно е че всичко зависи от това. Ако не бях досега с "оригиналния кожен на Епъл", досега да съм изгорял с няколко хилядарки. Цитирай
peppu Публикувано Септември 4, 2019 Публикувано Септември 4, 2019 Аз ползвам реплика на оригиналният кейс от алиекспрес за 3 лв с доставка и честно казано съм доволен, а и не намирам кой знае каква фрапантна разлика в сравнение с кейса от 100 лв. на Епъл. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.