Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

В сайтовете за новини пише 20-ти 00:01. Ти откъде имаш тази информация?

Публикувано

Теленор утре в 9:00 пускат предварителните заявки. Имам я от кухнята информацията

Sent from my Huawei Mate 20 Pro

Публикувано

Аз не мога да разбера за къв ч.п го сменяте ако имате xs, xr или xs max, освен ако не е наложително да сте с новия модел.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

В момента съм със Samsung Galaxy J3 .. Хахаха
Подарих 7 Plus-a на майка ми преди 2-3 седмици и вече ми е крайно необходимо да се сдобия с айфон, че този самсунг е трагедия и броя буквално минутите до излизането.

Публикувано

В сайта на A1 вече може да се правят поръчки, при Теленор още няма нищо ново.

Публикувано

Цените в A1 са напълно нормални според мен.

Публикувано

51 лв. абонамент и 2000 за iPhone 11 Pro 64 gb при А1?! XS от Теленор ми струваше 1700 и 36лв. план

Публикувано

Аз го виждам 1799,99 в брой. Какви 2000?

Публикувано

Да, грешката е моя. Макса съм гледал. И пак е доста нагоре.

Публикувано (редактирано)

И от Теленор отново нищо. 

ПС. Започнаха да качват най-накрая

Редактирано от VelliIw
Публикувано

Как нищо , отвориха регистрацията за новите модели, има и опция за връщане на стар телефон, аз се регистрирах преди 10 мин. 11Pro Max 256

Вдигнали са цените обаче виждам в сравнение с миналата година или поне за 11 Pro Max 64GB в сравнение с XS Max 64GB от миналата година. Както и с аналогични планове, които гледам в А1, цената на Теленор е по-висока с 20 лева, а преди беше по-евтино. Предполагам това се дължи заради покупката на Теленор от Келнер.

Редактирано от VelliIw
Публикувано

Така е но в сравнение на мрежите на двата оператора, предпочитам по скъпо да ми излезе но да ползвам качествена мрежа , а такава е само тази на Теленор. Ползвам карти и на 3-те оператора, А1 се подобряват ,но Виваком имам чувството ,че ме връщат години назад...

Черен поръчах, зеления не ме грабна. Но ми направи впечатление, че мога да избирам дати за доставка и преди 27-ми, аз избрах първата възможна 25-ти с план на 49.99, но ще видя в магазина дали ще мога да го сменя, защото имах оферта за 35.99 ,за преподписване с 15ГБ нет а тази е с 20ГБ ама 15лв отгоре и искаха да ми набутат самсунг s10 ?

Редактирано от londongunner
Публикувано

Grievous:

Не цитирай преходно мнение! Гледам, че го правиш системно.

И аз това за 25-ти го натиснах

Публикувано

На мен ми казаха, че всичко може да се смени, или промени до края, така че ще можеш, а и ще ти звъннат за потвърждение и тогава каже за плана.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да да сега им звънях и казаха в магазина като отида да го взема мога да променя на какъвто план искам.

Публикувано

Аз не я видях опцията за по-ранна дата. Иначе се хвърлих на зелен Pro Max 256GB.

В Теленор доколкото знам от миналата година вече не заключват устройствата, ФО са, нали? 

Публикувано

Да ФО са

Доколкото знам са ФО. Дано няма тази година #Gate с нещо и най-вече дано моят телефон няма. Иначе аз взех Gold Pro Max 64GB, но още не съм на 100% сигурен дали искам този цвят и когато ми се обадят да не го сменя със Silver.
Мислите ли да слагате Screen protector-и? Аз допреди слагах, но винаги са ме дразнели самото усещане и тракане. 

Редактирано от VelliIw

11 Pro Max Midnight Green 256 - това е моят избор! Дано и Виваком ги получат навреме (нищо че в магазина ми казаха от 19 септ, а все още никой не ми е звъннал)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от kalas_x
Публикувано

В теленор открих опцията за доставка на 25 септември, но интересното е, че при самото започване на поръчката пише в червено, че телефоните ще пристигнат СЛЕД 27 септември, което ме отказа в крайна сметка да го плащам през картата. Поръчал съм го без да плащам, дано ме вземат под внимание, но като ги знам...

Аз пък още се чудя, отворила съм формата за преордер и аха да поръчам и се замислям, може би ще изчакам, явно не ме грабна така, че да го искам на момента. Иначе за протекторите, Xs ми е първия дето и гръбче не съм слагала и няма драскотинка, просто не е нужно, а и уж новите са с още по-здраво стъкло. Просто ми харесва усещането на стъклото и си го нося така.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Аз на моите винаги им слагам скинове с 3М фолио от dbrand и съм много доволен.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...