kalas_x Публикувано Септември 20, 2019 Публикувано Септември 20, 2019 Маркес пусна едно от може би най-добрите ревюта на 11ката досега: 2 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 20, 2019 Публикувано Септември 20, 2019 Вече ми звъннаха от Теленор , след 27-ми в магазина за получаване. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 20, 2019 Публикувано Септември 20, 2019 Те и от самия магазин ще ти звъннат като го получат, на мен миналата година даже втори път ми звъняха, нещо се бяха объркали, та ги бъзиках втори ли ще ми дават. 2 Цитирай
retr0 Публикувано Септември 20, 2019 Публикувано Септември 20, 2019 И на мен звъннаха, потвърдих. Жената каза най-рано 27, щели сме да се чуем допълнително. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 21, 2019 Публикувано Септември 21, 2019 A1 вече нямат доставка до офис. Тоест, ако го поръчате с преордър, давате домашен или адрес до работа за доставка. Тъпа работа. А аз исках да преговарям. Цитирай
turganay Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 В годините назад си доказах, че поръчам ли преордър, винаги апарата се скапва нещо и почват мъките със сервизите. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Дърпай дявола ти. 7 1 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Айде честито със здраве да си го ползваш и безпроблемно. Калъфа да не върви с телефона, гледам из нета масово са с този прозрачния?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
creepbg Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Честито и от мен, със здраве! but how?! 1 Цитирай
retr0 Публикувано Септември 23, 2019 Публикувано Септември 23, 2019 Ние от чакащите го от Теленор към началото на Ноември може и да му се порадваме. ? Честито иначе! Цитирай
londongunner Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Теленор в петък започват да раздават...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
creepbg Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Петък не е ли за всички?! Аз в петък, ранния следобед, пуснах преордери в А1 и Теленор. И от двата оператора нямам никакво потвърждение все още... Цитирай
londongunner Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Още в петък, 30 Мин след като пуснах заявката ми се обадиха от Теленор. Пуснах заявка и за часовника и в Теленор и в istyle но до момента нищо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
creepbg Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Това не звучи добре за мен... Междувременно статусът на поръчката ми от онлайн магазина на А1 се е променил от “нова” на “Pe Order iPhone 11 Pro” Някой знае ли какво означава този статус? Че ще чакам следващата партида? Цитирай
retr0 Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Аз буквално секунди след като пуснаха при-ордъра поръчах, час след това ми се обадиха, потвърдих, всичко беше точно. При въпрос “На 27 ли ще дойде” получих отговор “най-рано тогава”. Договора ми е за подновяване, надявам се това да ги мотивира да са точни ? Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 То зависи кога и колко ще пратят в магазина, до колкото знам се отмята по списък с потвърдени поръчки и звънят да отидеш да си го вземеш, поне така ми обясниха миналата година, тъпото е, че ако някой се откаже, телефонът се връща, не може да се даде на друг от списъка, а не идват всички наведнъж, които са заявени за даден обект. 1 1 Цитирай
creepbg Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Е, нямам думи. В отчаянието си, по-рано днес пуснах и поръчка през онлайн магазина на Теленор, като накрая ми поискаха и данни за банкова карта. Веднага дръпнаха парите, но потвърждение нямам. Поръчката все още е в статус “приета за обработка”, а обаждане така и не получавам. На всичкото отгоре, системата не ми позволи да избера по-ранна дата от 30.09 за доставката. Мин. петък позволяваше дори 25.09 да се избере... А аз вчера си ожених телефона и съм с Нокиа с фенерче, найс... Цитирай
retr0 Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 (редактирано) От тогава насам минаха няколко дни, нормално е. Точно това е причината да не искам да го платя онлайн, платиш ли веднъж се връзваш и после ще чакаш колкото трябва и това е. Това със забавянето е и още една причина винаги да си продавам телефона след като съм взел новия, иначе стават сакатлъци. ? Редактирано Септември 24, 2019 от retr0 Цитирай
drjivago Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Би трябвало да няма значение плащането. Редно е да карат по списък. Пък и не мисля, ако се откажеш, че няма да ти върнат парите. Друг въпрос е колко време ще отнеме това. Цитирай
retr0 Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Да карат по списък е най-редно, но... да видим. Жената по телефона ми каза, че през седмицата ще се чуем допълнително за потвърждение, колко потвърждения искат не знам. Цитирай
arm11 Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Батерията на големият се оказа трепач. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Това с трите камери не е ли прекалено вече? Цитирай
hgeorgiev Публикувано Септември 24, 2019 Публикувано Септември 24, 2019 Абе не знам дали е прекалено ама по горе в ръката на колегата наистина изглеждат много “облещени” Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.