londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) Идваааааа утре ?? Редактирано Септември 26, 2019 от londongunner Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Честито Sent from my Huawei P30 Pro 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 И от istyle потвърдиха за часовника Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Супер, честито!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Някой с пре ордер в А1 да има индикация че нещо се случва, Обаждане, емайл при мен поръчката си стои на пре ордер и това е. Цитирай
VelliIw Публикувано Септември 26, 2019 Автор Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) преди 2 часа, londongunner написа: Ти до адрес или до офис на Теленор си задал, защото аз поръчах 20 мин. след теб, а нямам такава промяна. Редактирано Септември 26, 2019 от VelliIw Цитирай
creepbg Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) @skpavlov Аналогичен случай с моята поръчка в А1... Редактирано Септември 26, 2019 от creepbg Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 До офис на Теленор, че трябва и да преподписвам днес ми изтече договораSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
retr0 Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 И при мен работата в Теленор е “от умрял писмо” все още, никакви индикации, че утре ще се разделя с 2000+ бона. Все пак, пожелавам на всички, които си чакаме телефончетата утре по това време да им се радваме, то света им се нарадва и вече чакат следващия, ние тука се чудим дали изобщо ще ни изпълнят поръчките. Обичам България! ❤️ Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да не забравяме годините, когато изобщо не се предлагаше у нас и го чакахме някой да ни го донесе. А сега го получаваме седмица след САЩ... Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) Първият 2007 си го купих втора употреба от Англия. Ха ха. Ама добри спомени бяха. иначе и аз нямам нищо от а1 приятел ми каза, че и при Ордър от iStyle са му казали най-рано на 30-ти Редактирано Септември 26, 2019 от drjivago Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Някой явно ми завидя .... След грешка в системата на Теленор се оказва че имам подписан електронно нов договор с нов 11Pro max и тепърва ще бъде изпратен от 5-7 дни ..... А преордера вече е в магазина и не мога да го взема защото в системата им имам подписан договор.... Мога да откажа поръчката но ще трябва да чакам до 7 дни за да я отменят и да си взема този който вече е в магазина и на плана който искам.......Направо съм бесен.Някой с вътрешен човек в Теленор да съдейства за по бързо решение на случая за да откажа тази заявка ?! Ще съм благодаренSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Съжалявам за случката, ама нещо не ми е много ясно. Апарата те чака, но договора е сгрешен, така ли? Нали можеше на място да се променя. Явно отново бройките са малко и докато пратят на всички братовчеди на управата ще е така. Цитирай
VelliIw Публикувано Септември 26, 2019 Автор Публикувано Септември 26, 2019 преди 23 минути, londongunner написа: Някой явно ми завидя .... След грешка в системата на Теленор се оказва че имам подписан електронно нов договор с нов 11Pro max и тепърва ще бъде изпратен от 5-7 дни ..... А преордера вече е в магазина и не мога да го взема защото в системата им имам подписан договор.... Мога да откажа поръчката но ще трябва да чакам до 7 дни за да я отменят и да си взема този който вече е в магазина и на плана който искам....... Направо съм бесен. Някой с вътрешен човек в Теленор да съдейства за по бързо решение на случая за да откажа тази заявка ?! Ще съм благодарен Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Пф, ужас. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Не в с-мата им незнайно как има направена поръчка днес с договор и те сая изпратили и дефакто този друхия от преордера още от вчера е в магазина но утре няма да мога да го взема защото в ретеншъна им ве съм подписал договор..... Проблема е че сега ако анулирам заявката може да отнеме 7 дни а аз след 5 заминавам за 2 седмици в чужбина..... И нито едното нито другото сегаSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Явно нямат апарати достатъчно и те бъзикат с това. Нямам друго обяснение Цитирай
penmark Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да ти дадат телефона на юнашко доверие и мъжка дума, че ше подпишеш след 7 дена истинския договор. Цитирай
creepbg Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) А ти имаш ли в профила си в MyTelenor две заявки? На мен вчера ми се обадиха по "преордера без ангажименти" от 20.09, но имам и онлайн покупка от 24.09, с посочен план и платена с карта, която все още е със статус "приета за обработка". Веднага пуснах анулиране на платената поръчка, но разбира се, статусът ѝ сега е "заявен отказ" и предполагам, че ще седи така още поне 7 раб. дни... Дано не ме наиграят като теб и да мога да си взема телефона през уикенда от магазина. Редактирано Септември 26, 2019 от creepbg Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Не в профила имам една заявка която съм дал на 20 при преордера с дата на доставка в магазина 25.09 и реално телефона е в магазина от вчера. Но те днес ми пускат друг телефон с договор на същата заявка. Имам и товарителница но в сайта на европът стои само "създадена" ням взета или пътува. В профила ми в Теленор пише Изпратена по куриер.....Ядосвам се , че и имах оферта за 36.99 15ГБ а сега на 49.99 за 20ГБ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
creepbg Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) Значи не е пратена още, само са попълнили товарителницата онлайн. А ти пускал ли си преордър през формата от сайта, който е без ангажименти и не влиза като заявка с MyTelenor? И КАК ТАКА ПОДПИСВАШ ДОГОВОР ОНЛАЙН БЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС?! Това законно ли е? Има ли такава практика? Редактирано Септември 26, 2019 от creepbg Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да пуснах още в 9:35 на 20.09 и ми се обадиха веднага за потвърждение.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Разговорите се записват, тъй че да по телефона си е подпис. Можеш разбира се да го прекратиш 14 дни мисля беше Цитирай
creepbg Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Доколкото аз разбирам, той по телефона е потвърдил преордер без ангажимент. След това е пуснал и поръчката през онлайн магазина, която не е потвърждавал по телефона. Освен това, по телефона всеки може да се обади от мое име, как ще докажат, че аз съм потвърдил. Доколкото ми е известно, договор се подписва или с КЕП (електронен подпис) или на място, по старомодния начин, поправете ме ако греша... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.