drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Да, в последствие ще получиш две копия по пощата и да ги подпишеш. Но в системата им може да фигурира подновен договор. Още повече той каза, че старият му е изтекъл вчера Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Точно така е. По телефона преордер без план. Даже сега проверих и новите условия са активни по плана ..... Как става като никъде не съм се подписвал Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Документите за подпис трябва да ти дойдат с куриер, но можеш да откажеш и да развалиш договора, а и би трябвало да те питат от кога искаш да влязат в сила новите условия, може веднага, може и като се върнат при тях документите, според мен някой се е престарал да си изпълни плана и трябва да искаш разваляне на този нов договор. Проблемът е, че не знам може ли по-бързо та да преподпишем в магазина дето ти е телефона, а ти нямаш време. Вдигни им един скандал по телефона и отделно пусни оплакване в сайта с формата, друго не мога да се сетя, минаха доста години и свястната жена дето ми оправи навремето дефектната шестица вече не е там.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 (редактирано) То за адвокат стана малко казуса. Но навремето така Виваком пробутваха планове с интернет на пенсионери, като им подарят нокия с фенерче Редактирано Септември 26, 2019 от drjivago Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Всичко заявено отдалечено може да се откаже до 14 дни, въпросът е каква е процедурата и колко ще се проточи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
drjivago Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Еми 7 дни. Тоест не го устройва, за да Има нов телефон скоро Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Аз мога да го откажа веднага но ще отнеме до 7 дни а аз ги нямам. Разправях се досвга по телефона с тяхДнес бил подписан договора.... Викам кажете ми ip адрес от който е влизано. Не пишело....А в поръчката от днес пише дата 20.09 .. Някой си е изпълнил таргета явно....Нямам времето да се рязправям с тях иначе ще ги побъркам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
creepbg Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Според мен, да иде в магазина и да говори с управителя. Той от своя страна би следвало да има на кого да се обади. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Управителя е мой човек и той нищо не може да направи. След като от онлайна са пуснали договора трябва да се анулира. Иначе преордера в магазина ми се пази докато не го откажа и него.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 И това е идея, стига да е на място управителя, щото голям процент не стават за нищо за съжаление, иначе маже и да не ходи, а да звънне и да поиска да говори с него/нея като обясни какво е станало и да поиска съдействие, все пак телефовът ще се вземе от тях по поръчка и едно преподписване ще им се води, може и да се размърдат.Опс писали сме едновременно, явно не става... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 26, 2019 Публикувано Септември 26, 2019 Тия, телемор още ли имат абонати? При такива недогъзици на твое място паля Субаруто веднага. Избягах от тях с триста мъки(да, мъка беше и бягането, слагат спънки до последно) и оттогава съм на свиваком. Тегавее понякога, но всичко върви прилично с договорките. Цитирай
VelliIw Публикувано Септември 27, 2019 Автор Публикувано Септември 27, 2019 Аз сега ставам, като ще изчакам да стане 10:30 и ще звъня на магазина, който съм посочил да видя какво става. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 СМС- те за доставка до адрес се получават по-късно. Трябва куриера да я вземе от офис и да я маркира. Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 " userid="226"] Тия, телемор още ли имат абонати? При такива недогъзици на твое място паля Субаруто веднага. Избягах от тях с триста мъки(да, мъка беше и бягането, слагат спънки до последно) и оттогава съм на свиваком. Тегавее понякога, но всичко върви прилично с договорките.Имат, бре, не стига, че за нищо не стават ... Sent from my Huawei P30 Pro Цитирай
ML16 Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Да ви кажа на живо телефона е доста по красив Много ми харесва зеления "Matte Finish". 1 Цитирай
creepbg Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Къде ги има изложени? Някой взе ли си телефона вече? Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Теленор или лъжат, или всеки служител говори каквото му хрумне.Преди 3 дни ходих в магазина, който посочих за взимане. Увериха ме, че днес телефона трябва да е при тях, щом съм получил обаждането след приордъра. И, че отваряйки сиутринта, телефоните ще бъдат доставени вече при тях.Днес на 123 не можаха да ми кажат телефона ми там ли е, но казаха, че са разпратени.По телефона от магазина ми се троснаха, че щом не са се обадили, за мен няма...и, че те постоянно през деня получавали по няколко бройки...Крайно нелогично ми се вижда да имат многократни доставки през деня Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ML16 Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 @creepbg Аз си получих моя от Tеленор, казаха ми че съм в първите 20 регистрирани. Миналата седмица седях на рефреш на страницата им от 9 сутринта докато не излезе. 1 Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 А обадиха ли ти се вече, че може да ходиш да си го вземеш?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Имам акаунт и той ми звънна. Цитирай
VelliIw Публикувано Септември 27, 2019 Автор Публикувано Септември 27, 2019 (редактирано) Аз ходих в офиса да питам понеже ми е на 6-7 минути от нас. Не бил пристигнал моя, щели да ми звъннат, когато дойде. Отделно, че от 123 нямат никаква информация къде е телефона и изобщо с нищо не са запознати като цяло. Много досадно ... Телефони имаше изложени от всички модели иначе. И затова им се заядох "А, може да излагате всички варианти на телефона да го разглеждат хората, а не можахте на мен да ми изпратите тази бройка запечатана??". И те вдигат рамене. Изложени има и в Айстайл, но нито в Теленор, нито в Айстайл съм ги разглеждал. Само ги мернах отдалеч с периферното зрение. Редактирано Септември 27, 2019 от VelliIw 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Ето Sent from my Huawei P30 Pro 3 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Ужас! А надписа долу в ляво още по-голям ужас 2 1 Цитирай
penmark Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Нали нямаше да има надписи на гърба? Какви са пак тея СЕ-та и задраскани кофи... ?♂️ Европейска му работа... Цитирай
retr0 Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 (редактирано) Айде, и аз съм в клуба. Зеления на живо изглежда брутално, камерите са много готини, а CE и кошчето долу въобще не се забелязват, все едно ги няма. Дизайна е феноменален, много ме кефи! Това са първи впечатления, за батерия, камери и други ще споделя впечатления по-натам. П.С - Теленор се доказаха като пълни некадърници, в цял шкаф само с 2 черни кутии, всичко е стандартна 11-ка и им казвам, че кутията трябва да е черна, ама не братче, търсят ли търсят кутия по кутия, а наистина имаше само 2 черни!!! Накрая ми дават 11 Про, ама не макс. Викам ама на мен ми трябва 11 Макс, те отвръщат “то тая година се води про”. Буквално си направих facepalm, в крайна сметка след малко лутане от тяхна страна се споразумяхме. Редактирано Септември 27, 2019 от retr0 7 1 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.