Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Някой да е взел часовника, че повече ме вълнува? Ако може след седмица да сподели впечатления главно за батерията и да ме тагне за да го видя. Благодаря!

Публикувано

В темата за часовника вече има мнения, няма приложението за ЕКГ закупеният от тук, но виж сам.

Публикувано

Да насочим вълненията в правилната тема!

Публикувано

И аз мрънкалника съм в играта, с 11 Pro 64GB Midnight Green.

Разбира се, имам остри ръбове на стъкления гръб, като се прокара пръст по ръба, където свършва стъклото в долния край на телефона се усеща неприятно. Но аз и не съм очаквал нещо друго.

Взех го от Теленор Сердика Център. Попитах и ми казаха, че имат 4-5 свободни бройки, но не разбрах какви са точно.

Публикувано

Стига бе.
А тия в Дъ Мол ми твърдяха, че сега за приордърите няма бройки, камо ли свободни...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Теленор тотално са се осрали с преордера. По форумите и фейсбук има много оплаквания...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано (редактирано)
преди 1 час, londongunner написа:

Теленор тотално са се осрали с преордера. По форумите и фейсбук има много оплаквания...

На мен ми звъняха в 8 вечерта, за да ме информират, че моя Pro Max Gold щял да дойде от понеделник. Били малко бройките с този цвят и точно тези ГБ, а имало хора преди мен .. -_-
Разочарован съм много от Теленор. Когато бях на А1 и съм поръчвал телефони, всичко е било на първия ден и имаха информация къде ми е телефона и т.н., а тук е трагедия. Съжалявам, че в началото на годината се преместих на Теленор. И смело мога да твърдя, че където живея в София, А1 имаха по-добра мрежа.

Редактирано от VelliIw
Публикувано

Взех го току що от магазина на Теленор
Сега чакам куриера на istyle за часовника

Публикувано

Супер, браво и честито, а как успя да оправиш мазалото с договора и другия телефон?

Публикувано

След N-тото на брой обаждане миналата вечер на 123 в 21ч попаднах на служителка която разбра ситуацията и каза ,че ще ми звънне малко по късно. Върна ми обаждане малко след това и ми каза,че утре ще ми се обади управителя на магазина в който съм поръчал да дойде и ше се разберем. Казах им че нямам ли телефон до днес ,отказвам договора и прехвърлям на а1 с по-добра оферта от тяхната. Вчера беше изпратен телефона и сега го взимам. Проблема го замазаха защото е бил в техния онлайн отдел. Както и да е започвам разопаковане

Публикувано

Със здраве да си го ползваш, чакам ревю след известно време, или поне снимки с прословутата камера!

Публикувано

Абе и тая камера ще е толкова уау като предишната и като зуумна или е в сумрака всичко е оврат ама айде сега.

Публикувано

Хайде на снимките.... b41477428f9bb68a9ab00cde26f4c28c.jpg

Sent from my Huawei P30 Pro

Публикувано

След само 5 мин проба на 11 Pro Max в магазина ми направиха впечатление следните неща:

- много много подобрена основна камера. Дори без да правя сравнение с Xs Max side-by-side, си личи от километри, че снимките са много по-детайлни

- широката камера е мазньоч. Не съм и очаквал да е на нивото на основната, но определено очаквах да е по-добре

- зеленият цвят не е лош, но очаквах да е малко по-наситен. В реалност човек спокойно може да го обърка със спейс грей. 

- новото матово покритие не ми харесва и според мен не е подходящо за премиум флагмана на Епъл. Усеща се като алуминиевия гръб на айфон 6. 

Определено не съжалявам, че не го взех на пре-ордър. Но който идва от Х/8 и по-стар, определено ще остане предоволен. :) 

Публикувано

Днес най-после ми се обадиха от Теленор.
Вече съм в отбора на 11 със зелен Про Макс.
Ако някой е много нетърпелив, в Теленор - мол Сердика имат свободен Про Макс спейс грей 512.

Публикувано

Аз лично съм впечатлен от батерията на 11 Pro. Разликата със стария ми Х е от небето до земята, като отчитам и факта, че беше с 88% health преди да го продам.

Само мога да си представям как е батерията на Pro Max. 

Публикувано
След само 5 мин проба на 11 Pro Max в магазина ми направиха впечатление следните неща:
- много много подобрена основна камера. Дори без да правя сравнение с Xs Max side-by-side, си личи от километри, че снимките са много по-детайлни
- широката камера е мазньоч. Не съм и очаквал да е на нивото на основната, но определено очаквах да е по-добре
- зеленият цвят не е лош, но очаквах да е малко по-наситен. В реалност човек спокойно може да го обърка със спейс грей. 
- новото матово покритие не ми харесва и според мен не е подходящо за премиум флагмана на Епъл. Усеща се като алуминиевия гръб на айфон 6. 
Определено не съжалявам, че не го взех на пре-ордър. Но който идва от Х/8 и по-стар, определено ще остане предоволен.  

гледах едно сравнение на камерите на новия айфон, самсунг ноте 10 и гугъл пиксел последния. Айфона направо ги отвя. Широката и на Нота е доста мазна, по мазна от Епълската.

Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано

Може :)
Аз постигам подобно (даже бих казал по-добро) качество със завит 18мм обектив Moment.
Така изглежда setup-a:
e09cbf0d25f7b6489b0ae71443a5ee8d.jpg
13мм си е доста по-широко, спор няма. Но и се снима доста по-трудно с него... Няма АФ, няма дълбочина на фокуса (а при Момент-а има). Просто си мислех, че Епъл ще я направят доста по-качествена...

И все пак от мен 2 бързи сравнения на нощни снимки от XS Max и 11 Pro Max. Говорим за почти пълен мрак, за това колко е тъмно всъщност дори XS Max се справя добре, за снимките в които има осветление все пак някакво, дори няма да коментирам, скоро ще ви покажа за какво става въпрос! 
Всеки да преценява дали го кефи разликата, мен ме удивява. 

IMG_9832.JPEGIMG_9869.jpeg

IMG_9833.jpegIMG_9875.jpeg

Редактирано от retr0
Публикувано
Пусни някоя снимка с този сетъп, че ми стана интресно.

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0c5BydzFGjf3WD

Публикувано

Здравейте, да попитам. Някъде мисля, че прочетох, че айфоните давани от Теленор вече не са заключени? Дали наистина е така, някой може ли да потвърди? Предварително благодаря! 

Публикувано

Дя не са заключени още от миналата година

Публикувано

От iPhone 7 насам дори.
Последните заключени бяха 6 или 6s.

Да, вярно е. Аз го взех от Теленор и го ползвам в мрежата на А1.

iPhone 7 от теленор беше заключен. Подозирам, че заради eSIM, вече никъде няма заключени нови модели айфони.

Редактирано от creepbg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...