ML16 Публикувано Октомври 2, 2019 Публикувано Октомври 2, 2019 (редактирано) До колкото знам Apple TV+ ще е официално достъпно за България. Цък И според мен няма значение от къде е взето новото устройство а дали услугата е достъпна в държавата. Редактирано Октомври 2, 2019 от ML16 1 Цитирай
drjivago Публикувано Октомври 2, 2019 Публикувано Октомври 2, 2019 на 30.09.2019 г. at 22:48, gog написа: Някои с 11 про макс да има оплаквания от нагряване на телефона? Без значение какво правя с него, дали снимам, сърфирам или съм в социални мрежи е много топъл. Вземам XS max и при същите действия е много по-студен. Една идея и на мен ми се струва по-топъл. Засега съм без кейс и може би заради това го усещам повече. Ще видим след една две седмици как е. Все пак сега го ръчкам повече. Иначе съм супер доволен от батерията. Взех го Понеделник сутрин и е зареждан само един път от тогава. Ако държи два дни и за напред ще е супер. Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 Струва ми се, че с 13.1.2 животът на батерията драстично намаля. Някой с подобни наблюдения? 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 При мен си е нормален още от 13.0. Първите 2 дни беше по-зле, но след това се стабилизира. Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 На жена ми, на iPhone 8, дори battery health падна веднага след ъпдейта от 92% на 89% и също се наблюдава сериозен дрейн в idle... Цитирай
mi4openev Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 (редактирано) Най-накрая след пет дневна битка с Теленор, търсене на връзки и какво ли още не, успях да се докопам и аз до една 11ка про макс. Доста се изписа като коментари, така че няма да ви спамя допълнително, само ще кажа, че не ми останаха ръки от тоз телефон. Осезаемо по-тежък е. Не знам ХS макса как е на усещане, но този приятел си е голям и нещо грам не ми е удобен, гащите ми падат от него. В дисплея намирам разлика, за по-добро, както и при камерата, батерията е ясна. Говорителите също са доста по-силни и се усеща и съраунда. При мен няма нагряване, но на ХS-a след ъпдейт до 13 директно паднаха два процента от батери хелта. Нещо, което не ми харесва е липсата на 3Д тъча, не мислех, че го използвам толкова, та да ми прави впечатление, но усещам разлика при обикновено боравене с телефона. П.С. Ако някой с по-малката 11-ка про иска макса, да ми пише. Редактирано Октомври 3, 2019 от mi4openev 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 На мен ми се видя осезаемо по-дебел нормалния 11 про. А за тежината - да, определено се усеща. Хората с 11-ките, споделете още впечатления. Как е звукът? Много ли са го подобрили и има ли нещо като съраунд усещане? Някой ако е качил 13.2, как работи Deep fusion? Отделен модул в камерата ли е? Малко тестови снимки ще са добре дошли.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 Като ползвател един единствен път на големите модели съм доволен от Pro-то, като батерия еднакво ми издържаха и 2та с моето ползване! Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Звукът е осезаемо подобрен в 11 pro спрямо Х-ката, за съраунд усещане - да не прекаляваме 1 Цитирай
gpe Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 някой, информация за наличности в мтел? Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Никакво инфо не дават. Чаканеееее Цитирай
zamunda2012 Публикувано Октомври 4, 2019 Публикувано Октомври 4, 2019 Днес от Мтел купих 11-ка. Цитирай
Русев Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Тия от ментел да вземат да си оправят обслужването, че ще се разделяме. Явно 20 и кусур карти не им са приоритет. Без да е свързано с iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Казва се: “Не са им приоритет”Това зависи определено от човека който те обслужва. Точно по тази причина, аз съм още при тях. Не само че съм доволен, ами и увеличих драстично картите при тях. В едно може да си прав, 20 карти не са като 100. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 7, 2019 Публикувано Октомври 7, 2019 някой, информация за наличности в мтел?След 14-ти този месец за Pro Max. Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 8, 2019 Публикувано Октомври 8, 2019 Теленор ми бавят 11 Про Макс 64 зелен от 27 вече въпреки, че всичко е потвърдено и тн. Днес ми се обадиха да ми кажат, че телефонът ще е при мен тази седмица - утре или другиден, но държа да отбележа, че беше доста голяма мъка и нещо като изключителни обстоятелства, защото е забавен с почти вече 2 седмици. Стандартният отговор е, че няма бройки от доставчика! Цитирай
creepbg Публикувано Октомври 9, 2019 Публикувано Октомври 9, 2019 А на мен още не са ми върнали парите от предплатения с карта телефон... А съм го отказал още на 26 Септ... Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 9, 2019 Публикувано Октомври 9, 2019 В офисите на Теленор от днес има доставки на Pro Max. Проверете там. Вижте също и плана, който сте избрали с преордъра, защото там има разминаване. Поне в А1 има. Цитирай
Gopeto Публикувано Октомври 10, 2019 Публикувано Октомври 10, 2019 А1 вчера са звънели на жена ми, за да и предложат 11 Pro-то, така че най-вероятно вече ги имат, или ги очакват тези дни Цитирай
skpavlov Публикувано Октомври 10, 2019 Публикувано Октомври 10, 2019 Току що ми се обадиха от А1 че имат бели 11 макс. Но аз си чакам сивия. нямали инфо кога ще има сиви. Цитирай
K.K1 Публикувано Октомври 10, 2019 Публикувано Октомври 10, 2019 Колеги толкова ли е по-зле екрана на 11-ката спрямо 11 про или да речем миналогодишните модели xs/max? Малко странно да не сложат поне full hd екран и на "чистата" 11-ка .. Чета коментари из интернет , редица ревю-та , които го оплюват само заради това , но аз засега съм се насочил именно към него . Цитирай
Severus Публикувано Октомври 10, 2019 Публикувано Октомври 10, 2019 Добър вечер! Не съм влизал от години във форума.... Направо ме налегнаха сантименти по едни стари времена Видях 26 страници тема в Епъл съпорт форума относно изключително лесното надраскване на дисплея на 11 (и трите модела) тук . Потребители пишат, че 11ка на седмица изглежда по-ужасно от три годишен айфон. Новината е излязла във всички тек сайтове, включително и при тези, които са приятелски настроени към Епъл. Разбира се, първо веднага "подразних" с това инфо уважавания от вас г-н Grievous, но ако оставим шегата настрана, бих искал да попитам съфорумците, които ползват 11 без защитно стъкло или фолио, дали са забелязали драскотини и ако не са, може би сега е момента да го разгледат под някоя лампа и да споделят за видяното 2 Цитирай
surr3a1 Публикувано Октомври 10, 2019 Публикувано Октомври 10, 2019 Откакто станаха по $1000, без протектор не се носи дори 1ч. Днес го взех най-накрая и веднага сложих кейс + протектор на Spigen. Равносметката е: 271гр... 1 Цитирай
costi.kocev Публикувано Октомври 11, 2019 Публикувано Октомври 11, 2019 (редактирано) Аз съм също един от наиграните от Теленор за 11 Pro Max. Писах им много дълго мнение във Фейсбук под поста, но явно за да не ги излагам казаха да им пиша на лично съобщение, да не гледат каква излагация са само. Общо взето съм провел над 60! разговора с 123, както и съм ходил в два магазина, за да се разправям. Пълно безхаберие. Като цяло още на 27ми през деня си получих 11 про макс-а зелен - поръчан е от онлайн магазина и платен, веднага след като отвориха преордера. Вечерта си поиграх с него и видях, че предната камера има проблем с фокуса, дава яко блърнато. В Епъл съпорт форума може да се намери тема за този проблем, бая хора се оплакват. Цялата история ще я опиша малко по-късно. Общо взето тази година Теленор са трагични. Не стига че не пуснаха преодера на време, не стига че звънят от 123 и не знаят какво говорят, не стига че и нямат бройки ами и всеки служител си говори каквото му дойде на ум. Общо взето с 300 зора успях да откажа поръчката през Теленор магазина и да върна телефона, сега чакам някъде пак да се появи 256 или 64гб, за да си взема нов. Ако някой има някаква информация, ще се радвам много да сподели. ПП: За колегата, който също си чака парите от Електронният магазин - туко що ми казаха, че трябва да минат 14 дни и тогава щели да ги върнат. Общо взето до тогава нито може да се преподписва, нито да се прави друго. Редактирано Октомври 11, 2019 от costi.kocev Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.