Adamov Публикувано Март 25, 2009 Публикувано Март 25, 2009 Скъпи приятели, много от вас не четат информацията, която публикуваме за предпочитаното преминаване от 1.1.х към 2.х.х фирмуер. Ето защо реших да ви спретна едно много малко и полезно ръководство за това как за отрицателно време да възродите телефона си от праисторическите 1.1.х фирмуери до последния наличен (за момента) 2.2.1. Това което трябва да направите е да свалите фирмуера, който ще видите в края на описанието, да вкарате телефона си в DFU режим и да го ресторнете. Имайте предвид, че преди това е желателно да сте си направили бекъп на контактите и снимките от камерата, защото след ресторването е желателно да се изберете опцията Set as New iPhone, пред тази за рестор на стария бекъп. След рестора на новия фирмуер той сам ще ви отключи, активира и джейлбрейкне телефона. Много е важно след като почнат процедурите по отклюючване (Flashing Bootloader и Flashing Baseband) телефона по никакъв начин да не се изключва от компютъра до неговото автоматично рестартиране. . Можете да боравите с телефона само след като видите основното меню с иконите. Пожелавам ви успех. Firmware 2.2.1 iPhone 2G Фирмуера включва Отключване, активация, джейкбрейк, OpenSSH, OpenSSH, MobileTerminal и BossPrefs Цитирай
uzera Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 искам да попитам значи с този фърм не се налага процедурата с PWN единственото което се прави е рестор с shift през итунс. Цитирай
uzera Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 къстъм FW който е линкнат по горе включва ли сидия Цитирай
screamers Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Здравейте, имам проблем с файла като го сваля ми е с разширение .zip а не с разяирението .ipsw Какво да направя ? Цитирай
screamers Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Оправих се, извинявайте за въпроса. Скапаната виста, не искаше да ми го преименува и го смених под Xp. Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Отиди в Control Panel -> Folder Options -> View и махнете отметката на Hide extensions for known file types. Сега ще виждаш разширението на файловете и ще можеш да ги преименуваш. Цитирай
screamers Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Отиди в Control Panel -> Folder Options -> View и махнете отметката на Hide extensions for known file types.Сега ще виждаш разширението на файловете и ще можеш да ги преименуваш. Мерси брат... Опитвам се да ъпдейтна един 2G Frim 1.1.4 Към 2.2.1 но ми изписа следната грешка. The Iphone could not be restored. An unknown error ocurred (1602) Какво да направя ? Пак се оправих..... Цитирай
chipset Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 ...Firmware 2.2.1 iPhone 2G Линка отново не работи. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Ей тук работи, ама кой да потърси сам viewtopic.php?f=9&t=95 Цитирай
chipset Публикувано Септември 28, 2009 Публикувано Септември 28, 2009 Потърсих и намерих, просто съобщавам, че линка не работи. Цитирай
emco83 Публикувано Септември 30, 2009 Публикувано Септември 30, 2009 (редактирано) Ето линк за Iphone 2g 2.2.1 custom firmware (включва и Cydia, без custom logo) bg mirror dox.bg Първо трябва да да го вкараш в DFU mode. Tutorial за DFU mode http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 Или използвай custom firmware на Aveliky в горепосочения линк. Редактирано Юни 14, 2010 от Grievous Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.