melnik Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 здравейте развали ми се телефона и понеже е купен от Водафон дали ще искат да ми го оправят тука в българия.... нали все пак тая гаранция се води международна... Цитирай
Anthony Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 Би трябвало в сервиза на Глобул да ти го оправят. Отиди и им го заяви. Цитирай
melnik Публикувано Април 25, 2009 Автор Публикувано Април 25, 2009 сериозно ли говориш понеже те наблюдавам в форума с тънките шегички който ме кефят мн когато са на чужд гръб Цитирай
Anthony Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 Напълно сериозно. Глобул продават официално Iphone в България и са длъжни да поемат сервизирането. Цитирай
melnik Публикувано Април 25, 2009 Автор Публикувано Април 25, 2009 само че не е закупен от тях :redface: Цитирай
Anthony Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 Щом е с международна гаранция, значи трябва да може да бъде сервизиран навсякъде, където телефона се предлага официално. Какво му има, бтв? Цитирай
melnik Публикувано Април 25, 2009 Автор Публикувано Април 25, 2009 еми не работи wifi..... смисал международна (така ми казаха че е) това не е ли при всички телефони Цитирай
Aveliky Публикувано Април 25, 2009 Публикувано Април 25, 2009 еми не работи wifi.....смисал международна (така ми казаха че е) това не е ли при всички телефони Международна не, но европейска да. Като отидеш в Глобул ще ти поискат гаранция. Европейските телефони се продават без гаранция и нашите, ще се направят. Ако обаче греша сподели за да знаят и другите. Цитирай
melnik Публикувано Април 26, 2009 Автор Публикувано Април 26, 2009 решение на въпроса е гърция така ли... а попринцип ремонтират ли ги или ги заменат и веднага ли става това Цитирай
tonygti Публикувано Април 26, 2009 Публикувано Април 26, 2009 Ще се опитат да ти го отремонтират естествено... кой дава на днешно време нова стока в България Ще почакаш седмица, две... и ще разбереш. Цитирай
melnik Публикувано Април 26, 2009 Автор Публикувано Април 26, 2009 нека пишат и хора които им се е развалял и са го карали на сервиз докато е бил в ГАРАНЦИЯ... как процедират сервизите в БГ и как в чужбина.... EDIT:Тукощо говорих с оператор на глобул (123) и ми казаха че дори те изпращали телфоните към близки нам държави където има официален сервиз на Епъл. Какви са тея мъглявини около сервизите на Епъл незнам, леко досадно се получава... Цитирай
DonFifone Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Аз имах проблеми със сервиза на глобул понеже си изпуснах аифона на каменни пло4ки но за щастие нищо му няма освен малка пукнатинка на предното стъкло и понеже ми е застрахован от глобул би трябвало да ми го оправят.. но не обясниха ми че трябва да се прати в чужбина и оттам да го оправят и на всичкото отгоре нестига че е оправен в оторизиран сервиз ами няма да ми важи вече гаранциянта. И затова се отказах понеже вътрешно телефона си е здрав и неискам да си преебавам гаранцията Цитирай
Anthony Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Ти вече дефакто нямаш гаранция след като си го изпуснал. По-добре си ползвай застраховката за да си го оправиш. Цитирай
tsoko Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 аз имах проблем с хоум бутона и ми оправиха iphone за 2 дни в сервиза на jeff Цитирай
azsx Публикувано Август 30, 2009 Публикувано Август 30, 2009 http://www.bcnl.org/doc.php?DID=61 Това е част от правата ни. Там пише че срока на гаранцията се запазва като се добавят дните през който е бил в сервиза. Oмръзна ми. Навсякъде ни тъпчат правата. Поставят бележки "нямате право на рекламация" на стоки за което това не е така по закон и куп други нарувения. Защитавайте правата си и показвайте на другите успеха си. Защо ромите успяват....познават всичките си права и ги търсят. 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 http://www.bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=2387&p=27844#p27844 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.