Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

App от друг store

Въпрос

Публикувано (редактирано)

Здравейте,

Ужасно ще съм благодарен ако дадете акъл как към днешна дата (iOS 13, преместването на iPhone management от iTunes във Finder на Мака и т.н.) е възможно да се инсталира приложение от друг стор.

Има приложение за връзка с автомобила ми, което не присъства в българския. Опитах просто да сменя стора, но ми дава съобщение, че имам активен subscribtion (Apple TV+ и няколко годишни абонамента за приложения като Tapatalk) и не мога да го сменя преди да канселирам тези абонаменти...

Има ли начин като едно време ръчно ipa файл да се инсталира през мак/уиндоус?

Акаунта ми е настроен с family sharing и вкъщи който и да закупи нещо, сумата се плаща от моята карта. Ще позволи ли с някой от другите акаунти от семейството да се смени магазина, изтегля се приложението, а после аз от family purchases някак си да си го сваля?

Някакъв вариант със създаване на втори iCloud акаунт в регион където приложението ми присъства и впоследствие някак си на телефона да switch-на между тези два акаунта и приложението да остане налично и работещо и с българския ми?

Благодаря предварително за всякаква помощ.

PS. На другите телефони от семейството смяната на store region е тотално неактивно и пише, че аз го менажирам... :(

Редактирано от OXYGEN

3 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Отпиши се от бг стора, регистрирай се в стор, в който има твоето приложение, изтегляш го и после регваш в бг стора и си готов.

• 0
Публикувано

Не ми дава да се отпиша, казва ми, че имам активни subscriptions, които трябва да канселирам първо...

• 0
Публикувано

Успях.

Може да е полезно за някой друг:

Създадох си нов айклауд акаунт с регион УК. Добавих в него Револют карта.
От settings- users and accounts вкарах и новия.
От settings-AppStore излязох от основния акаунт и влязох с новия.
Свалих си приложението.
Върнах основния акаунт.
Приложението остана и работи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...