Публикувано Декември 4, 20196 гд Здравейте, телефона ми е в гаранция до 19-ти тоя месец. Слушалката пръщи някак , така е от доста време и мисля да го нося в iSyle. Коректни ли са, мога ли да им имам доверие? Някой от вас занимавал ли се е с тях? Аз работя в сервиз и не ми пречи да го отворя, обаче после няма да е водоустойчив това ме спира. Редактирано Декември 4, 20196 гд от makaveli2
Публикувано Декември 4, 20196 гд Такова пращане на слушалката обикновено се случва след падане или удър. Имах такъв проблем на iPhone 6+, тогава не ми признаха гаранцията, но това нищо не пречи да пробваш, може да имаш късмет. Препоръчвам iStyle пред creative.
Публикувано Декември 4, 20196 гд Автор Тя си пращи от доста време, да не кажа от както го имам, обаче е позаглъхнала, вътре има прах сигурно и слабо се чува.
Публикувано Декември 4, 20196 гд Канцеларска дъвка почиства слушалката идеално [emoji846] почва като нов да се чува.
Публикувано Декември 4, 20196 гд Автор Лошото е, че ако след решетката има смрад няма как да я дръпне . Мерси иначе
Публикувано Декември 7, 20196 гд Лошото е, че ако след решетката има смрад няма как да я дръпне [emoji3]. Мерси иначеМоже да пробваш със клечка за уши леко напоена със спиртSent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Декември 9, 20196 гд Автор Мерси.Пробвал съм със всичко, клечки, прахосмукачки , слабо се чува и пращи някак.
Публикувано Декември 10, 20196 гд Остава да пробваш в сервиз. Там би трябвало да ти разрешат проблемаSent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.