arm11 Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 От доста време ми се мотае едно зарядно Белкин, което не ползвам, тъй като зарежда бавно, а и като цяло не съм фен на този тип зареждане. За това реших да го вградя в нощното шкафче, като ще е идеално за зареждане през нощта, когато не ползвам телефона. Тъй като шкафа и спалнята са модулни, беше лесно да махна горната част. След това разглобих зарядното за да извадя платката и намотката Идеята ми беше да издълбая отвътре на плоскостта до височина 1мм и така да не се вижда нищо отгоре, но реших, че тъй като нагрява, за по-безопасно да го оставя да лежи на оригиналната подложка. След като взех размера на помощ дойде моят добър приятел с марка Дремел и дълбаенето започна. След това запоих кабела за захранването, тъй като беше безмислено да ползвам микро юсб-то. След което залепих със силикон подложката и стана стабилно. Ако всичко е ок след време, ще го залея със смола и ще стане стане здраво. За сега оставям място за ъпгрейт или ремонт, ако се наложи. Сглобих всичко, прекарах ток през вътрешната част на мебелите, така че никъде да няма кабели и стана много добре. С подходящите инструменти и план, работата е около 1 час 8 1 Цитирай
momchil_g Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Аз по същия начин си направих подобно в колата 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.