Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

От както Evernote направиха още лимити на безплатния акаунт си търся добра програма за бешежки, но не са много безплатните варианти с добри интерфейси.

Някой ако знае да предложи, трябва ми да има (ако може) следните опции:

• Да може да синхронизира бележките с Дрипбокс или Гугъл Драйв, т.е. да не съм зависим от чужд сторидж лимит (Айклауд не върши защото имам малко пространство предвид тоновете снимки)
  • Да може да се вкарват файлове в бележките
  • Да може да се експортитат всички бележки в плейн текст при нужда (не искам бележките да ми са пленник на програмата)

За момента единственно https://agenda.com отговаря но е доста ново и не зная дали са стабилни, защото почна ли да вкарвам данни после трудно ще е да се местя....

Редактирано от profusion
Публикувано

Всички са изгодни и безплатни, докато не съберат клиентска маса. После кихаш, рано или късно. Избери си удобната опция.

Публикувано

Тромавичка ми е както всичко от майрософт.

Публикувано

Пробвал съм го, нямат нативно приложение само уеб на Мак, с много лимитирани опции. Интерфейса също не е добре измислен... Става за кратки бележки, ти-ду или ремайндъри, но за по сложни/дълги не или за копиране на инфо от тук от там което не е 1-2 изречения.

Публикувано

Какво те спира в стоковата Notes? Има и прикачване на файлове/линкове, има и споделяне, заключване, форматиране, организация, какво ли не.. доста нови неща добавиха последните няколко иОС-а. На мен ми върши идеална работа.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Основно сторидж лимита, въпреки че имам 50ГБ почти всичко ми е снимки празно имам 4-5 което не ми е достатъчно защото слагам доста атачмънти. Това е единственното. Но не ми се плаща за над 50ГБ.

В предвид че имам неограничен Google Drive ми се искаше приложение сингронизиращо там. 

Публикувано

Няма ли да ти върши работа в такъв случай да си пишеш нещата в google docs?

Публикувано (редактирано)

Не защото не мога да пъхам PDF-и и др файлове в документите на гугъл, както и да ми ги групира, или слага тагове за да търся лесно във всичко. google docs си е все едно МС Уърд не е опримизирано за това.

Редактирано от profusion
Публикувано

Ми вариант е да си прехвърляш/синхронизираш снимките в гугъл фотос и айклауда да си ползваш за бележки.

Публикувано

Да това е вариант! :)

Публикувано

Намерих нещо интересно :)

Ако добавя гугълския акаунт в акаунти на Мак-а, в Apple Notes освен айклауд ми се добавя и Google и мога да пазя бележките там. Сега само да открия къде ги пази, че не е в Google Keep....

Edit: синка с гугъл обаче е бъгъв и ако се правят папки не се синхронизират, бележките се блъскат в гмаил като имейли което е идиотско

Опцията отпада :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...