Aveliky Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 (редактирано) Понеже още няма стойки за iPad и всеки вика, че аксесоарите ще пристигнат след 1-ви май си направих стойка от подръчни материали Стойка за iPad от поставка за чинии - удобното при нея е, че като се разглоби не заема място: Редактирано Април 15, 2010 от Aveliky 1 Цитирай
Aveliky Публикувано Април 15, 2010 Автор Публикувано Април 15, 2010 (редактирано) Ето го и окончателния вариант Редактирано Юли 28, 2010 от Sladichuk® Цитирай
korn3 Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 Изглежда много добре, браво. Браво за хъса и амбицията да си направиш нещо стойностно. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 28, 2010 Публикувано Юли 28, 2010 (редактирано) Искам и аз да се похваля с моята стойка - самоделка. Имах под ръка около половин м² полистирол (1мм дебелина) и секундно лепило за PVC, шкурка (едра и водна), пили + една лепенка на Apple и ме хванаха лудите да си направя док станция. Резултата надмина очакванията ми! Ако има и други мераклии да си направят, ето какво направих аз: Измислих си формата следвайки едно просто правило в механиката, че при наклонени конструкции за да има равновесие центърът на тежестта не стрябва да излиза от средната 1/3 от общата дължина , начертах разгънката, свалих силуета на iPada заедно с калъфа (гърба му е извит), прехвърлих чертежа върху полистирола, изрязах го с макетен нож (1мм полистирол мн лесно се реже). Страничните и задните страници са едно парче за да има по-малко сглобки, залепих го грубо, изличните части ги махнах с макетен нож, после пили, после едри шкурки и накрая водна шкурка. Отзад сложих лепенка от тези на apple, които са си в кутиите.За крачета използвах пръчка за топъл силикон с диаметър 12мм, от която отрязах 4 тънки кръгчета и ги залепих със секундното лепило. Ето я и нея в духа на Apple Design: :razz: Редактирано Юли 28, 2010 от uncivilized 2 Цитирай
cvalio Публикувано Юли 28, 2010 Публикувано Юли 28, 2010 Лелееееее ....... защо не започнеш да ги правиш серийно (майтапче)! Браво - който го може, си го може ! :clap: Цитирай
vilkim Публикувано Юли 28, 2010 Публикувано Юли 28, 2010 Уникален, както винаги Браво, Ради ! Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 28, 2010 Автор Публикувано Юли 28, 2010 (редактирано) Прекалил си Стойката е уникална, трябва да я патентоваш, че туко виж са я пуснали от белкин Редактирано Юли 28, 2010 от Aveliky Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Хахах, да бе, ше им давам аз акъл.Ако ше го правя ще е RADKIN :razz: Цитирай
mupo Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Ради, ако беше сложил само снимки на готовата стойка, бас лова, че щеше да получиш въпроси от рода на "Откъде си я купил и за колко?" А ако беше вградил и кабела в стойката щеше да изглежда като ревизия 2 на дока на Apple. Това което пита Вальо, май не трябва да е на майтап Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юли 29, 2010 Публикувано Юли 29, 2010 Мислих да го вградя, но се отказах, защото го ползвам предимно в landscape режим. Иначе има още какво да се желае откъм изработка.Просто нямаха в магазина от лепилото, което ползвам обикновено. Цитирай
morfei Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 Aveliky, дай жокер за скина на iPada, който си лепнал.От къде е купуван? Цитирай
akoae Публикувано Септември 1, 2010 Публикувано Септември 1, 2010 (редактирано) Редно е той да ти каже от къде точно, аз само ще те насоча да потърсиш iCarbons. Засега правят само бели и черни. П.П. Подозирам, че освен за хубавия външен вид, лепенката подобрява значително и захвата. Редактирано Септември 1, 2010 от akoae Цитирай
Serg71 Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 щом ползваш полистерол най лесно се лепи с хлороформ . С спринцовка с тънка игла нанасяш на мястото което ще лепиш и след 1-2мин става еднородна смес и много здраво . По този начин се правят мебели за баня Цитирай
asen4o0 Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Знам, че не е много по темата, но Ради Аврамов, може ли да направиш нещо подобно за iPhone 3GS, аз ще си платя. Скайпа ми е:aseng97, ако искаш не намери, за да се разберем. Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 24, 2011 Публикувано Ноември 24, 2011 Асен4о е много голям, честно. С удоволствие следя развитието му. Всъщност си е развитие в застой... :tooth: :tooth: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.