turieca Публикувано Февруари 7, 2020 Публикувано Февруари 7, 2020 Ще видя как ще е с други субтитри и ако е ок ще го оставим, но ако е гадно като мине месеца го спирам. Има време да решим. Цитирай
turieca Публикувано Февруари 7, 2020 Публикувано Февруари 7, 2020 То не, че не са, но чета го на руски слушам го на английски и в главата ми става каша, като не знам ни един от двата толкова добре. Цитирай
profusion Публикувано Февруари 7, 2020 Автор Публикувано Февруари 7, 2020 Така е, но Нетфликс е най-доброто за момента на пазара в предвид размера на каталога. Кофти че сме малък пазар и не им се плаща на студио за субтитри. Цитирай
turieca Публикувано Февруари 7, 2020 Публикувано Февруари 7, 2020 Няма спор, че е направен чудесно и качеството е много добро. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 7, 2020 Публикувано Февруари 7, 2020 За нетфликс при плащане през iOS приложението, таксата е 21 лв/м. Иначе казано 5.25 на човек при група от 4. За мен по-добро от нетфликс няма. Хбо може и да имат бг субс, но каталогът им хич няма толкова много ексклузивно съдържание, каквото бълват всекидневно нетфликс. Е, трябва да се знае английски, но предполагах, че повечето хора в днешно време поне него знаят... Иначе много ме изненада супер качествения превод на сериалите на Apple TV+. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Цитирай
turieca Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 С руския бива сякаш. За сега сме 3-ма. 1 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 До колко у-ва мога да го ползвам Netflix-a? Мога ли на ТВ, мака, телефона? Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 На най-високия план 4 едновременноSent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
mirror Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 Тъпо, не ми върши работа. И при амазона ли е така? Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 Ти на колко гледаш едновременно При амазон май е до 3Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
turieca Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 Аз го гледах на Тв, Мак, комп с Уиндоус и телефона. Не едновременно, разбира се. С този план може и да се сваля в телефона и да се гледа без нет. Цитирай
mirror Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 преди 4 минути, londongunner написа: Ти на колко гледаш едновременно При амазон май е до 3 Е ми понякога на HBO стигаме до 3 - лапетата, жената и аз. Всеки си гледа неговата простотия. Цитирай
Kery70 Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 HBO ако не се лъжа може на до 5 дивайса, като само на два едновремнно. Цитирай
profusion Публикувано Февруари 9, 2020 Автор Публикувано Февруари 9, 2020 Да утрройствата нямат лимит, има лимит паралелното гледане , Нетфликс 4 (с фемили) , Прайма - 3 Много дразнещо е че Прайма няма като на нетфликс вътре потребители, и 3-мата човека си смесват гледанията, кой до коя серия стигнал мешена скара ако гледаме случайно един сериал по едно време Цитирай
Fatalizr Публикувано Февруари 10, 2020 Публикувано Февруари 10, 2020 Здравейте ,мога да пробвам партия за Netflix със руски субтитри. Ако има желаещи да разяснят как точно трябва да стане. Цитирай
turieca Публикувано Февруари 10, 2020 Публикувано Февруари 10, 2020 Ние сме трима има място за още един. Плащането става в револют. Първото ще е на 8 следващия месец. Три евро е на човек. Ако те устройва кажи да ти направя профил и да ти дам парола и мейл за вход. Условието е да гледаш само на едно устройство за да не се прецакваме. Имам предвид едновременно да не пускаш няколко устройства. Пиша тук че не мога да ти пратя ЛС не знам защо. Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk Цитирай
Баба Гана Публикувано Февруари 10, 2020 Публикувано Февруари 10, 2020 Здравейте, Имам въпрос, мога ли на няколко устройства - комп, лаптоп, телефон, Айпад -да гледам една и съща програма? Благодаря. Цитирай
ne4o Публикувано Февруари 11, 2020 Публикувано Февруари 11, 2020 При HBO GO, ограничението е да се логнеш на до 5 устройства с един акаунт и не повече от два стрийма едновременно.Гледам по-назад, колегите уточняват, че при Нетфликс е 4 стрийма едновременно,а с Амазон е 3. Цитирай
profusion Публикувано Февруари 14, 2020 Автор Публикувано Февруари 14, 2020 Те и Амазон и Нетфликс са така, аз не разбирам защо поне оригиналните/техните неща не платят там някой лев и да дадат да ги преведат на някое студио, айде ако не е целия каталог поне техните неща.... Ама то предполагам и за сумати други страни е така в Европа, не сме само ние. Цитирай
arm11 Публикувано Февруари 14, 2020 Публикувано Февруари 14, 2020 Гледам темата и се чудя, един като спре да плаща и какво става А това, ще се случи гаранция. Цитирай
turieca Публикувано Февруари 14, 2020 Публикувано Февруари 14, 2020 Спотифай си цепим втора година. То е до хората. Като спре спре. Изпратено от моят MAR-LX1A с помощта на Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Февруари 16, 2020 Автор Публикувано Февруари 16, 2020 Като спре му се търси заместник нищо критично 1 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 16, 2020 Публикувано Февруари 16, 2020 А за Spotify как стои въпроса за акаунт с няколко човека ? Колко едновременно могат да слушат ?Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.