Alxx® Публикувано Декември 13, 2022 Публикувано Декември 13, 2022 Е, как бе - колумбийско "Дъбов" за 5 палки килото 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 13, 2022 Автор Публикувано Декември 13, 2022 Накрая излиза кафе от цибетки за 50лв.... ЛОЛ 1 Цитирай
robot Публикувано Декември 13, 2022 Публикувано Декември 13, 2022 преди 4 часа, gorgior написа: Ако наистина гледате от тблети и компютри , за какво изобщо набивте луди пари за нетфликс и нему подобни стрийминг платформи. ZiniTevi или MovieBoxPro ви вършат същата работа (че и по-добра) за само 20 лв. годишно. Специално при нас гледаме само netflix и hbo, като плащаме само за netflix, тъй като hbo ми е включен в пакет от теленор. А и не съм фен на пиратството. Като човек, който се занимава със създаване на определен вид съдържание, знам колко е неприятно някой да получава безплатно нещо за което ти си хвърлил определен труд. Това си е за отделна тема, но като цяло винаги ми е било странно, че кражбата на цифрово съдържание (софтуер, музика, филми и т. н.) се приема за нещо нормално и дори се подстрекава, за разлика от кражбата на физически обекти. Хората са склонни да дадат 5 лв за чаша кафе, но не и за приложение от app store 🤔 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 13, 2022 Публикувано Декември 13, 2022 Някой да помогне?!Искам YouTube family с турска регистрация на моя акаунт. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 14, 2022 Публикувано Декември 14, 2022 Не знам дали е точно за тази тема, но от днес до 25 януари, абониралите се за новата услуга SkyShowtime ще я използват на половин цена, вместо стандартния абонамент от 3.99 евро, трябва да се направи през сайта на платформата. Цитирай
stangen Публикувано Декември 14, 2022 Публикувано Декември 14, 2022 Може и през приложението, Деси. Между другото доста стари загалвия има, но каталога не е постен като на ЕплъТВ примерно. Мисля да го ползвам няколко месеца. Цитирай
Veselin Panov Публикувано Декември 14, 2022 Публикувано Декември 14, 2022 Аз се абонирах. За цена на няма и кутия цигари на месец е идеално... И за YT Премиум си платих - 10.99 индивидуален а ми предлага Фемили за 16.99, но не ми трябва. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 14, 2022 Публикувано Декември 14, 2022 Така пишеше в статията, за това написах през платформата, а иначе не трябва да се спира абонамента, за да е на тази цена, това забравих да напиша. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
stangen Публикувано Декември 14, 2022 Публикувано Декември 14, 2022 Да и май съдържанието е FullHD ...но все още нямам време да разцъкам някой от по-новите филми. Но пък за тези пари ...не мисля, че мога да се оплаквам. Цитирай
profusion Публикувано Декември 14, 2022 Автор Публикувано Декември 14, 2022 Имам 1 слот за SkyShowtimе, има бг субтитри, 18лв/год. или по 1,5лв на месец е слота ако някой иска да пише на ЛС (приемам по Револют). 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 14, 2022 Автор Публикувано Декември 14, 2022 (редактирано) Слота е взет от @Fatalizr Редактирано Декември 14, 2022 от profusion Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 15, 2022 Публикувано Декември 15, 2022 Май трябва в момента на регистрацията да се абонираш. Цитирай
turieca Публикувано Декември 15, 2022 Публикувано Декември 15, 2022 Абонирах се, но съдържанието ми се вижда супер малко. Гледам нетфликс, хбо и това пуснах, но тук е като все едно демо версия. Сякаш са подготвили малко съдържание за да проучат пазара. Цитирай
mirror Публикувано Декември 15, 2022 Публикувано Декември 15, 2022 преди 1 час, gogi6 написа: Май трябва в момента на регистрацията да се абонираш. Да, пишеше 1.99 и после стана 3.99. Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано Декември 15, 2022 Публикувано Декември 15, 2022 преди 2 часа, gogi6 написа: Май трябва в момента на регистрацията да се абонираш. И на мен ми взе 3.99, никъде не ми даде опция за 1.99. Цитирай
mirror Публикувано Декември 15, 2022 Публикувано Декември 15, 2022 Стана, след 4-та регистрация ми позволии 1.99 Цитирай
profusion Публикувано Декември 19, 2022 Автор Публикувано Декември 19, 2022 Една колежка търси слот за Спотифай, ако някой има да каже колко на година и да му дам имейла и за кореспонденция? Цитирай
Kery70 Публикувано Май 27, 2023 Публикувано Май 27, 2023 Привет, някой има ли проблем с HBO Max на Apple TV? Пишат, че от 23.05.23г имат нова апликация MAX но не я намирам в стора, а старата не работи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
nbotov Публикувано Май 27, 2023 Публикувано Май 27, 2023 Новата ще дойде в Европа 2024 поне така беше анонсирано. MAX започна в Щатите и впоследтвие ще стане навсякъде така. Нямам достъп сега до Apple TV-то да видя, но го виждам в стора през телефона.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Май 27, 2023 Публикувано Май 27, 2023 На телефона работи, но на Апъл тв, не. Егати глупостта, как е възможно да спрат услугата, а нова апликация да няма? Апликацията HBO MAX си я има, но като я стартирам пише, че не може да се свърже със сървърите или нещо подобни. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Май 27, 2023 Публикувано Май 27, 2023 При мен си работи. Сега пробвах епъл тв 4к. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
nbotov Публикувано Май 27, 2023 Публикувано Май 27, 2023 На телефона работи, но на Апъл тв, не. Егати глупостта, как е възможно да спрат услугата, а нова апликация да няма? Апликацията HBO MAX си я има, но като я стартирам пише, че не може да се свърже със сървърите или нещо подобни. Sent from my iPhone using TapatalkЕ приложението си работи значи. Може да имат някакъв временен проблем със сървърите или Вие с интернета.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Май 27, 2023 Публикувано Май 27, 2023 Явно проблема е при мен, на едното Apple TV работи, на другото дава този проблем. Благодарско, оправи се с преинсталация. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юни 2, 2023 Автор Публикувано Юни 2, 2023 Някой може ли да пробва да си смени картата за плащане в НБО, от няколко дена не иска да смени текущата с никакви карти и дава някакъв тъп ерор. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.