Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Търся партия за Netflix/Amazon/HBO/Spotify/Disney+/YouTube

Recommended Posts

Публикувано

Е, как бе - колумбийско "Дъбов" за 5 палки килото :tooth:

Публикувано

Накрая излиза кафе от цибетки за 50лв.... ЛОЛ

Публикувано
преди 4 часа, gorgior написа:

Ако наистина гледате от тблети и компютри , за какво изобщо набивте луди пари за нетфликс и нему подобни стрийминг платформи. ZiniTevi или MovieBoxPro  ви вършат същата работа (че и по-добра) за само 20 лв. годишно. :) 

Специално при нас гледаме само netflix и hbo, като плащаме само за netflix, тъй като hbo ми е включен в пакет от теленор.

А и не съм фен на пиратството. Като човек, който се занимава със създаване на определен вид съдържание, знам колко е неприятно някой да получава безплатно нещо за което ти си хвърлил определен труд. Това си е за отделна тема, но като цяло винаги ми е било странно, че кражбата на цифрово съдържание (софтуер, музика, филми и т. н.) се приема за нещо нормално и дори се подстрекава, за разлика от кражбата на физически обекти. Хората са склонни да дадат 5 лв за чаша кафе, но не и за приложение от app store 🤔

Публикувано

Някой да помогне?!
Искам YouTube family с турска регистрация на моя акаунт.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Не знам дали е точно за тази тема, но от днес до 25 януари, абониралите се за новата услуга SkyShowtime ще я използват на половин цена, вместо стандартния абонамент от 3.99 евро, трябва да се направи през сайта на платформата.

Публикувано

Може и през приложението, Деси. Между другото доста стари загалвия има, но каталога не е постен като на ЕплъТВ примерно. Мисля да го ползвам няколко месеца. 

Публикувано

Аз се  абонирах. За цена на няма и кутия цигари на месец е идеално... :) И за YT Премиум си платих - 10.99 индивидуален  а ми предлага Фемили за 16.99, но не ми трябва.

Публикувано

Така пишеше в статията, за това написах през платформата, а иначе не трябва да се спира абонамента, за да е на тази цена, това забравих да напиша.

Публикувано

Да и май съдържанието е FullHD ...но все още нямам време да разцъкам някой от по-новите филми. Но пък за тези пари ...не мисля, че мога да се оплаквам. 

Публикувано

Имам 1 слот за SkyShowtimе, има бг субтитри, 18лв/год. или по 1,5лв на месец е слота ако някой иска да пише на ЛС (приемам по Револют).

Публикувано (редактирано)

Слота е взет от @Fatalizr

Редактирано от profusion
Публикувано

Защо ми иска 3.99 евро?

Screenshot 2022-12-14 at 22.15.53.png

Публикувано

Май трябва в момента на регистрацията да се абонираш.

Публикувано

Абонирах се, но съдържанието ми се вижда супер малко. 

Гледам нетфликс, хбо и това пуснах, но тук е  като все едно демо версия. 

Сякаш са подготвили малко съдържание за да проучат пазара.

Публикувано
преди 1 час, gogi6 написа:

Да, пишеше 1.99 и после стана 3.99.

Публикувано
преди 2 часа, gogi6 написа:

И на мен ми взе 3.99, никъде не ми даде опция за 1.99.

Публикувано

Стана, след 4-та регистрация ми позволии 1.99 :)

Публикувано

Една колежка търси слот за Спотифай, ако някой има да каже колко на година и да му дам имейла и за кореспонденция?

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Привет, някой има ли проблем с HBO Max на Apple TV? Пишат, че от 23.05.23г имат нова апликация MAX но не я намирам в стора, а старата не работи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Новата ще дойде в Европа 2024 поне така беше анонсирано. MAX започна в Щатите и впоследтвие ще стане навсякъде така. Нямам достъп сега до Apple TV-то да видя, но го виждам в стора през телефона.

Публикувано

На телефона работи, но на Апъл тв, не. Егати глупостта, как е възможно да спрат услугата, а нова апликация да няма? Апликацията HBO MAX си я има, но като я стартирам пише, че не може да се свърже със сървърите или нещо подобни.

5b727c0af871814e276561120957cc44.jpg
8b0ca30e5b6df85ddf29c38d1bb9713e.jpg

Публикувано

При мен си работи. Сега пробвах епъл тв 4к.

Публикувано
На телефона работи, но на Апъл тв, не. Егати глупостта, как е възможно да спрат услугата, а нова апликация да няма? Апликацията HBO MAX си я има, но като я стартирам пише, че не може да се свърже със сървърите или нещо подобни.

5b727c0af871814e276561120957cc44.jpg
8b0ca30e5b6df85ddf29c38d1bb9713e.jpg

Е приложението си работи значи. Може да имат някакъв временен проблем със сървърите или Вие с интернета.

Публикувано

Явно проблема е при мен, на едното Apple TV работи, на другото дава този проблем.
Благодарско, оправи се с преинсталация.

Публикувано

Някой може ли да пробва да си смени картата за плащане в НБО, от няколко дена не иска да смени текущата с никакви карти и дава някакъв тъп ерор. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...