judasa Публикувано Март 13 Публикувано Март 13 Това е платформа за учене на език нали така? Записвам се и аз за слот. Цитирай
profusion Публикувано Март 13 Автор Публикувано Март 13 (редактирано) Да но все пак виж и разгледай, защото няма български - тоест ако знаеш английски можеш да учиш с него друг език! Така индиректно практикуваш и английския освен новия език. Редактирано Март 13 от profusion Цитирай
profusion Публикувано Март 14 Автор Публикувано Март 14 Ok тук станаха 3ма и аз имам трима така че слотовете са запълнени за Дуолинго. Ще пиша другата седмица на лично на трима ви когато направя фемили плана! 1 Цитирай
profusion Публикувано Март 17 Автор Публикувано Март 17 Имам един последен слот за Дуолинго ако някой реши да ми пише! 1 Цитирай
momchil_g Публикувано Март 17 Публикувано Март 17 (редактирано) @profusion Брой ме и мен за Duolingo. на 13.03.2024 г. в 6:20, mirror написа: 2. Търся 2-3 свободни слота за YouTube. Ползвай прокси с аржентинско ип, смени си акаунта и плащай с револют. Фемили акаунта излиза 3,40 на месец. Редактирано Март 17 от momchil_g Цитирай
profusion Публикувано Март 17 Автор Публикувано Март 17 @momchil_g ok добавен си! Писах на лично. Цитирай
Ента Публикувано Април 29 Публикувано Април 29 Колеги, някой може ли да ми каже кои платформи предлагат бг суб и озвучаване на български? Цитирай
stangen Публикувано Април 29 Публикувано Април 29 Озвучаване на БГ, може би само Войо или някоя друга БГ платформа, буквички има в ЕпълТВ, СкайШоутайм, ХБОМакс. 1 Цитирай
robot Публикувано Април 30 Публикувано Април 30 (редактирано) преди 22 часа, Ента написа: Колеги, някой може ли да ми каже кои платформи предлагат бг суб и озвучаване на български? За БГ озвучаване няма със сигурност, но за субтитрите може да се ползва live translation от един език на друг (подобно на туула в YouTube), независимо от платформата. Вече има доста AI такива, и не са хич лоши. Разбира се си остава машинен превод, но chatgpt определено доста подобри нещата. Редактирано Април 30 от robot Цитирай
Rozoveca Публикувано Юни 21 Публикувано Юни 21 Търся да се включа в някоя партия за спотифай или ютуб премиум или да сглобим някоя нова...:) Цитирай
momchil_g Публикувано Октомври 6 Публикувано Октомври 6 Имам 3 свободни места за Youtube, 4 лв/месец 1 Цитирай
istoyanov Публикувано Октомври 24 Публикувано Октомври 24 Понеже използвам през Турция Youtube - вчера ме информираха, че ако не сложа карта издадена в Турция ще ми спрат абонамента. Някой друг да използва през друга държава и да са го пропуснали ? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 26 Публикувано Октомври 26 Абонаментът е регионален. Няма как да те пропуснат Поздрави на майката на Брин Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.