GeCaTaA Публикувано Февруари 7, 2020 Публикувано Февруари 7, 2020 Здравейте имам проблем със свалянето на снимките на лаптопа и на двата апарата изписва това [i Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
0 s0urce Публикувано Февруари 7, 2020 Публикувано Февруари 7, 2020 Пробвай да преинсталираш iTunes и да смениш USB порта Цитирай
0 GeCaTaA Публикувано Февруари 8, 2020 Автор Публикувано Февруари 8, 2020 Пробвах не ставаEnviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
0 kal1ch Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 Пробвай да копираш няколко снимки вместо цялата папка. От опит знам, че на бозата като опиташ да копираш голям брой снимки от iУстройство дава такива грешки. Единственото спасение е да ги копираш по малко. Цитирай
0 s0urce Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 аз ги свалям със Tenorshare iCareFone пробвай с него Цитирай
0 Simeon Simeonov Публикувано Февруари 8, 2020 Публикувано Февруари 8, 2020 (редактирано) Сложи отметка на keep originals и си готов. Photos/transfer to mac or pc/keep originals Редактирано Февруари 8, 2020 от Simeon Simeonov Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 9, 2020 Публикувано Февруари 9, 2020 на 8.02.2020 г. at 11:49, kal1ch написа: От опит знам, че на бозата като опиташ да копираш голям брой снимки от iУстройство дава такива грешки. Кал, проблемът е в "хубавата" десетка и отношението й към драйвърите. Оправията наистина е до 20 снимки на трансфер. На мен така ми изхвърляше кабелите за диагностика(от няколко фирми), като пусна да гледам над три параметъра в реално време(трябва да мога по осем/ОБД и над 12/ЮДС). Надух главата на Аутоком и ми дадоха най-после лиценз работещ под Уин7. Цитирай
Въпрос
GeCaTaA
Здравейте имам проблем със свалянето на снимките на лаптопа и на двата апарата изписва това [i
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
6 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.