daninaydenov Публикувано Февруари 14, 2020 Публикувано Февруари 14, 2020 Искам да попитам следното iphone ми и ipad са с един акаунт и когато са в една и съща wifi мрежа звънят и двете устройства има ли вариант и през 4г мрежата да звънят??? Цитирай
0 DreamcatcheR Публикувано Февруари 14, 2020 Публикувано Февруари 14, 2020 Опитай ако са вързани в хотспот. Иначе не мисля, че може. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 daninaydenov Публикувано Февруари 14, 2020 Автор Публикувано Февруари 14, 2020 a има ли кяк да ги направя да са постоянно вързани към. hotspot. без да се изключват автоматично Цитирай
0 ludiamax Публикувано Февруари 14, 2020 Публикувано Февруари 14, 2020 Като не заключваш закачения и не отдалечаваш, който излъчва. Цитирай
0 daninaydenov Публикувано Февруари 14, 2020 Автор Публикувано Февруари 14, 2020 не ме устройва няма ли някой трик през 4g в youtube има някъкви клипове но дали са достоверни Цитирай
0 mirror Публикувано Февруари 15, 2020 Публикувано Февруари 15, 2020 Не, няма. Защо не ползваш главни букви и препинателни знаци? 1 Цитирай
Въпрос
daninaydenov
Искам да попитам следното iphone ми и ipad са с един акаунт и когато са в една и съща wifi мрежа звънят и двете устройства има ли вариант и през 4г мрежата да звънят???
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.