venelin111111 Публикувано Април 7, 2020 Публикувано Април 7, 2020 Приложението е на български разработчици и е в помощ на потребителите в борбата с корона вируса.Изтегли Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Цитирай
profusion Публикувано Април 7, 2020 Публикувано Април 7, 2020 Ок ли е приложението, какво предлага, карта има ли? Как е сигурноста и какви лични данни трябва да се вкарват? Ако някой знае да спорели? Цитирай
Русев Публикувано Април 7, 2020 Публикувано Април 7, 2020 Още на ЕГН-то го затрих, те от НАП ни пуснаха данните, тва приложение дето някви го правили на добра воля, как не съм им дал ЕГНSent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 7, 2020 Публикувано Април 7, 2020 И аз го изтрих, смятам че би трябвало да има информационна част без въвеждане на данни, а останалото да е по желание. Но тъй като в Китай примерно всичко това и задължително с цел проследяване, явно и нашите са решили замазвайки очите да вкарат малко Биг брадър...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2020 Публикувано Април 8, 2020 Който си го е свалял да го рипортне за нарушаване на ЗЗЛД. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 8, 2020 Публикувано Април 8, 2020 Гога, освен всичко, трябва да се погледне и тънката граница между "безинтересно" за теб и нарушение на закони по принцип На мен това приложение ми е много "миризливо". Например, разработчиците дали са сертифицирани като "администратор на лични данни", сървърът който ползват дали е такъв, кой има достъп до него и още такива скучни някому въпроси... 5 Цитирай
turieca Публикувано Април 9, 2020 Публикувано Април 9, 2020 Сутринта по радиото накакъв отговорен другар каза, че не са много на ясно с приложението, защото се е появило много на бързо. Не чух кой беше късно вдянах за кое приложение говорят. Въпроса беше свързан именно с личните данни. Цитирай
Русев Публикувано Април 9, 2020 Публикувано Април 9, 2020 Единствено можем да обсъждаме прложението като функционалност и полезност. Е то всеки нормален човек, държащ на опазването на личните му данни, няма шанс да оцени нито функционалност, нито полезност. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Април 11, 2020 Публикувано Април 11, 2020 Е да, но сега вървим напред и гледаме света да е по-добър 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 11, 2020 Публикувано Април 11, 2020 Според мен единствената причина да го има това приложение, е който се навие, доброволно да си даде данните и ако не дай си Боже, прояви симптоми, това автоматично да алармира отсрещната страна. А като сте си позволили ѝ локацията, тотално ще ви следят. Колко параноично звучи, а? Дайте да видим каква толкова функционалност има след като си дадеш всички данни. Дайте шот на карта от София квартал Младост да видим къде са заразените. Опитаха се със закон да го проправят това, ама за щастие не им се получи. Сега го пускат под формата на "полезно приложение" и не мога да повярвам, че още има хора, които се връзват. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
DimityrG Публикувано Април 19, 2020 Публикувано Април 19, 2020 Щеше да има полза от приложение, което да е задължително за хората под карантина, да ги следи дали си седят вкъщи. И да им правят няколко проверки на ден дали телефона е при тях, вместо да изпращат патрулки да обикалят по адресите... Не като това с неясен смисъл и скрити замисли... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 23, 2020 Публикувано Април 23, 2020 (редактирано) Господа, има спам тема за всякакви мнения на тема Covid в "Говорилня". Ще ви помоля престрелките да се преместят там сега. Virusafe, Covid19, Stop5G, радиационен дъжд и други заговори. Редактирано Април 24, 2020 от mirror Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.