gpoytr Публикувано Април 16, 2010 Публикувано Април 16, 2010 Здравейте! Реших да повдигна тази тема, защото смятам да си поръчам iPad от САЩ, и се чудя, има ли смисъл да взимам такъв с 3G? Проблемът е, че iPad 3G е с Микро СИМ карти, каквито, доколкото разбрах, още няма в България. Има ли някой информация за това, дали нашите мобилни оператори смятат да предлага Микро СИМ за дата трансфер и има ли смисъл човек да си взима iPad Wi-Fi+3G? Поздрави! 1 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 16, 2010 Публикувано Април 16, 2010 Браво! Чудех се някой ще се сети ли да помисли .... Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Април 16, 2010 Публикувано Април 16, 2010 Винаги България остава с материяла (но по отношение на коли и имоти сме номер 1). Така, че в скоро време според мен няма да може или докато официaлно не започнат продажбите на iPad на наша територия. Цитирай
Aveliky Публикувано Април 16, 2010 Публикувано Април 16, 2010 (редактирано) Според мен, като влезе офицялно в България, Глобул ще пуснат такива карти. Би трябвало iPad 3G да се подържа във всички страни с които Apple са сключили договор за продажба на iPhone. Редактирано Април 16, 2010 от Aveliky Цитирай
Nope Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 Това ми напомня на едно време когато сами си режешме сим картите Нооо, ще попитам и ще ви кажа до края на месеца дали се очаква таково чудо ! Цитирай
matsan Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 Ако няма такива карти и не се получава "обрязването" остава варианта да си пускаме нет през айфоните . Цитирай
Aveliky Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 От телефона става супер добре с MyWi. Аз така си пускам нет на iPad-a когато нямам WiFi. Цитирай
Severus Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 Аз също не виждам смисъл да плащам абонамент и трафик план за втора СИМ карта, при положение, че iphone-a е винаги с мен и по всяко време с MyWi мога да осигуря нет на iPad-a си. Единственото полезно нещо е вградения GPS. Но след джейла, ако може да се закача външен BT GPS и това престава да е "болка за умиране" Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 да се закача външен BT GPS - ще може, "Вервайте ми". Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 (редактирано) Извинявам се за спама, но от apple са такива скрити лимонки, че кой знае какви бомби със закъснители пак са заложили в iPada, които ще избухнат при бъдещи ъпдейти . :razz: Редактирано Април 18, 2010 от Aveliky Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 Е, "bomb squad-a" е налице, ще ги бориме Цитирай
thebby Публикувано Декември 16, 2010 Публикувано Декември 16, 2010 Здравейте, малко ще бутна темата с въпрос: Имам неограничен нет от Глобул с 3G модем и се чудя дали мога да сменя въпросната карта с микро сим и да я подкарам на Ipad? Благодаря предварително. Цитирай
jumbo Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 Аз имам нет от Мтел (смятам, че са с по-добро покритие) комплекта е с USB тип флашка в която се поставя сим карта. Като го вземах исках картата да е микрос сим и нямаше проблем. Сега я ползвам на ипада или на макбука с преходник. Може да изискваш смяна на картата от Глобул и мисля, че ще ти струва 10 лв (все едно си си загубил картата)а после от ибей за 2 лири с доставката идват преходници Цитирай
Aveliky Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Не се занимавай с глупости. Мини през сервиза да ти я отрежа и останалата част от СИМ картата ти остава като преходник. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.