Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, 

Наскоро се сдобих с Airpods Pro, но има дразнещ проблем. Свързват се с телефона ми, дори когато са в затворения кейс. Идеи? Благодаря! 

Публикувано

Пробвай с ресет на блутут настройките

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Settings-general-reset-reset network settings

Публикувано

Как е трансперанси мода бива ли,че се чудя дали да си ги купувам

Публикувано

Амиии усеща се разлика, но как да ти кажа, не е нещо кой знае какво

• 2 години по-късно...
Публикувано

Здравейте, бих искал да споделя с вас следния проблем на моите слушалки AirPods pro. В момента, в който натискам дясната слушалка да влезе в ухото започва да се чува шум като АМ честота и след 3,4 секунди всичко е ок. Това го прави почти винаги, когато си нагласям само дясната слушалка. Според вас за ремонт ли са и има ли възможност за ремонт ?

Публикувано

Не се ремонтират, заменят се, нашите ги смениха в iStyle защото бяха започнали да пращят при разговор, но бяха в първата година от гаранцията, за втората нямам идея как се процедира. Ако проблемът е само при нагласяне и не ти пречи при слушане и разговор, не виждам смисъл да ги носиш, освен това първо се тестват няколко дни и се сменят една по една, тоест ще ти сменят само дясната, ако решат.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Мерси Деси, вече са на две години и нямам гаранция. Ще си ги ползвам така

Публикувано

Жалко, но пък като откажат може да си вземеш новите.

Публикувано (редактирано)

При активиран “ Специален режим на прозрачност” в настройките, понякога се чува подобно на описаното от теб смущение, при поставяне на слушалката в ухото. Пробвай като го изключиш, в случай , че е активиран.

Редактирано от ne4o
  • 11 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

За да не пускам нова тема, да споделя и аз моя проблем. Онзи ден ги взех 2ра генерация, обаче при свързване избирам с ограничена функционалност понеже не съм с последния софт на ОС-а - със 16.7.2 съм.

Нито в сетингс нито където и да било ми показва колко заряд има кутията и слушалките. Просто там дето ти показва иконата на слушалките и кутията стой празно бяло и под него са настройките на слушалките. Нито във Файнд май ги намира като го отвора. Пробвах на ОС 17 и всичко е точно. Има ли оправия това, защото не искам да ъпдейтвам понеже тия ми казват да ъпдейтвам....

Редактирано от makaveli2
Публикувано

Няма причина да не ъпдейтваш. Имаш вкл. и ъпдейти, свързани със сигурността, и е неразумно да стоиш със стара версия на софт., щом има нова налична.

Публикувано

Невиждам нищо което да ми е от полза за да ъпдейтвам. Със сигурноста нямам проблеми и не съм имал никога. Но не е редно слушалките да не показват изброените неща, все пак не съм със iOS 6...

Публикувано

Изборът е твой, разбира се, но когато не правиш ъпдейти, реално осакатяваш телефона си, и не използваш пълния му капацитет. Отделно, явно е фикснат някакъв бъг за въпросните слушалки, и за това в по-новата версия няма проблеми.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...