jagun Публикувано Май 20, 2020 Публикувано Май 20, 2020 Здравейте, ще се опитам да опиша странната случка: Онзи ден, докато разговарях с майка ми (която е в чужбина), изведнъж разговора прекъсна за няколко секунди и помислих, че връзката се е разпаднала. Но преди да я набера отново, телефона почна да ми звъни в режим на изчакване (сякаш предишното обаждане не е прекъсвало) и без да направя каквото и да е било, дори БЕЗ да натисна зелена слушалка - започна да се възпроизвежда първоначалният ни разговор както беше от самото начало - все едно някой ми го пуска на запис (телефона беше пуснат на спикер)!? И всичко това, докато телефона продължаваше да звъни. В момента, в който приех разговора от отсрещната страна - всичко спря. Майка ми също решила, че първоначалната връзка се е разпаднала и просто ме е набрала повторно, но тя не беше чула повторението, което чух аз. WTF? Да не би да ни подслушват? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 20, 2020 Публикувано Май 20, 2020 Преди няколко дни и на мен ми се случи нещо подобно. В началото на разговора беше. Изведнъж не чувах отсрещната страна, а почнах да чувам себе си като на запис и какво съм казал точно преди секунди. Отдадох го на калпава връзка. Операторът ми е виваком, а на отсрещната страна - теленор. Пс. А може и да е от 5 ЖЕ антените на Бил Гейтс чипа за коронъвирос, Боже помилуй... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Май 20, 2020 Публикувано Май 20, 2020 Те затова спряха и мелодия на годината. ? 2 Цитирай
jagun Публикувано Май 20, 2020 Автор Публикувано Май 20, 2020 А бе то колкото е смешно, толкова е и притеснително. До мен имаше и други хора, които също недоумяваха какво се случва. М/у другото, DreamcatcheR каза, че чувал себе си, а ние чувахме само думите на отсрещната страна. Аз съм на Теленор Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.