Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

hero-of-sparta-ii.jpg

Gameloft анонсираха Hero of Sparta II.

bbbbq.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Проблема на играта е, че й липсват достатъчно кадри в анимацията...особено при битките.Това е недъг и на първата част.Всъщност това се дължи на енджина, който Gameloft използват за игрите си.Ако вкарат по сериозен фреймрейт в него и го "уплътнят" повечко, определено игрите им ще станат по-тежки и значително по-големи мегабайтово.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Hero of Sparta II

Version 1.0.1

http://itunes.apple.com/linkmaker/

77128e0cda6fa26a.jpg

Updated for iPhone 4 and iOS 4
- Crisp and gorgeous high-resolution graphics to take full advantage of the iPhone 4 Retina display
- Support for iOS 4 multitasking on compatible devices: switch between your favorite apps instantly

Публикувано

Общо взето заглавието е God Of War за "бедни".Физиката при битките си едно малко по-наситено слайдшоу.Трудно се усеща атмосферата на играта.Gameloft крадат най-безцеремонно чужди доказани идеи и един ден това ще им изиграе лоша шега!Има къде, къде по стойностни заглавия на платформата.

За финал просто сравнете

с
!
Публикувано

Играта има неприятен бъг - за трети път ми се случва - по време на битка всички бутони стават нефункционални и нищо не може да се натисне - чакаш си да умреш и да натиснеш Home бутона.Хубава игра, обаче не може да не си оставят някъде ръцете! Fail

Публикувано

Аз не съм срещал този проблем. Доста напред съм в играта.

Публикувано

Достигнах до едно място и немога да продължа. Около 1 час се мъчих да разбера, какво трябва да направя и немога.Описанието е: пред една каменна врата има сфинкс, точно над вратата има син кристали, а около нея нещо като кристали от декор. Пробвах да натисна кристалите, вратата и нищо не помага.Пробвах и да изгоря кристалите или вратата със сфинкса, пак нищо. А тъпият сфинкс ме гори и нон стоп тряба да преигравам предишна битка, за да стигна пак до там. Някой ако знае как се минава това да сподели. :)

Публикувано

И аз съм зацепил там моля някой да помага .Благодаря

Публикувано

Трябва да го направиш много бързо- минаваш зад единия краен кристал, свинксът да започне да го гори и тичаш към втория, от там скачаш над вратата и към третия и четвъртия. Свинксът като ги "гори" явно ги активира, но не за дълго. Минах го на магия така от към 20-я път, а вече я и превъртях.

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой да има работещ линк за играта?Благодаря предварително.

Публикувано

HERO OF SPARTA II 1.02

DoxBG, активни до : Сряда 10.11.10.

Свали

Multiupload

Свали

• 1 година по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...