ne4o Публикувано Юни 20 Публикувано Юни 20 От 1 година съм на tplay, но нямат още ап за Apple TV. Да не би да имаш в предвид, възможност да добавя каналите им в друг ап? Цитирай
trifon81 Публикувано вчера в 09:26 Публикувано вчера в 09:26 Прегледах цялата тема и май само bgtime.tv приложението ме устройва. Нетера имат app, но нямат елементарни канали като BTV, NOVA, което ме учуди. Цитирай
ne4o Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа Щом те устройват каналите, бива. На мен ми липсват основните, които гледам. Не ме кефи и самото им приложение. Не може да скролваш каналите нагоре - надолу и има доста странни решения по интерфейса. Не бих казал , че е интуитивен. Качествено е прилично , но през уйкенда, често ми буферираше. Надявам се Tplay да направят апп или да се появи нов, читав доставчик. Цитирай
trifon81 Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа Да , кофти е приложението. Ама е единственото за съжаление. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.