ne4o Публикувано Юни 20 Публикувано Юни 20 От 1 година съм на tplay, но нямат още ап за Apple TV. Да не би да имаш в предвид, възможност да добавя каналите им в друг ап? Цитирай
trifon81 Публикувано преди 16 часа Публикувано преди 16 часа Прегледах цялата тема и май само bgtime.tv приложението ме устройва. Нетера имат app, но нямат елементарни канали като BTV, NOVA, което ме учуди. Цитирай
ne4o Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Щом те устройват каналите, бива. На мен ми липсват основните, които гледам. Не ме кефи и самото им приложение. Не може да скролваш каналите нагоре - надолу и има доста странни решения по интерфейса. Не бих казал , че е интуитивен. Качествено е прилично , но през уйкенда, често ми буферираше. Надявам се Tplay да направят апп или да се появи нов, читав доставчик. Цитирай
trifon81 Публикувано преди 8 часа Публикувано преди 8 часа Да , кофти е приложението. Ама е единственото за съжаление. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.