ne4o Публикувано Юни 20 Публикувано Юни 20 От 1 година съм на tplay, но нямат още ап за Apple TV. Да не би да имаш в предвид, възможност да добавя каналите им в друг ап? Цитирай
trifon81 Публикувано Вторник в 09:26 Публикувано Вторник в 09:26 Прегледах цялата тема и май само bgtime.tv приложението ме устройва. Нетера имат app, но нямат елементарни канали като BTV, NOVA, което ме учуди. Цитирай
ne4o Публикувано Вторник в 16:56 Публикувано Вторник в 16:56 Щом те устройват каналите, бива. На мен ми липсват основните, които гледам. Не ме кефи и самото им приложение. Не може да скролваш каналите нагоре - надолу и има доста странни решения по интерфейса. Не бих казал , че е интуитивен. Качествено е прилично , но през уйкенда, често ми буферираше. Надявам се Tplay да направят апп или да се появи нов, читав доставчик. Цитирай
trifon81 Публикувано Вторник в 18:07 Публикувано Вторник в 18:07 Да , кофти е приложението. Ама е единственото за съжаление. Цитирай
ML16 Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа Някой пробвал ли Coool tv? Гледам имат поддържа за AppleTV, дали е само когато сина тяхната мрежа или може и извън нея? 1 1 Цитирай
ne4o Публикувано преди 20 часа Публикувано преди 20 часа (редактирано) Гледам, че имат опция за тестов, 48 ч период. Бих пробвал дали ще тръгне извън тяхната мрежа,но днес заминавам на почивка и се обезсмисля. Сподели , ако решиш да тестваш. Каналите им ме устройват идеално. ПП. Обаче нямат апп за iPadOS. Ако някой тества, вижте дали през браузър ще върви. Редактирано преди 20 часа от ne4o Цитирай
trifon81 Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Cool tv е само за София, Пловдив и Търново и то само за клиентите на техния интернет. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.