ne4o Публикувано Юни 20 Публикувано Юни 20 От 1 година съм на tplay, но нямат още ап за Apple TV. Да не би да имаш в предвид, възможност да добавя каналите им в друг ап? Цитирай
trifon81 Публикувано Юли 1 Публикувано Юли 1 Прегледах цялата тема и май само bgtime.tv приложението ме устройва. Нетера имат app, но нямат елементарни канали като BTV, NOVA, което ме учуди. Цитирай
ne4o Публикувано Юли 1 Публикувано Юли 1 Щом те устройват каналите, бива. На мен ми липсват основните, които гледам. Не ме кефи и самото им приложение. Не може да скролваш каналите нагоре - надолу и има доста странни решения по интерфейса. Не бих казал , че е интуитивен. Качествено е прилично , но през уйкенда, често ми буферираше. Надявам се Tplay да направят апп или да се появи нов, читав доставчик. Цитирай
trifon81 Публикувано Юли 1 Публикувано Юли 1 Да , кофти е приложението. Ама е единственото за съжаление. Цитирай
ML16 Публикувано Юли 3 Публикувано Юли 3 Някой пробвал ли Coool tv? Гледам имат поддържа за AppleTV, дали е само когато сина тяхната мрежа или може и извън нея? 1 1 Цитирай
ne4o Публикувано Юли 3 Публикувано Юли 3 (редактирано) Гледам, че имат опция за тестов, 48 ч период. Бих пробвал дали ще тръгне извън тяхната мрежа,но днес заминавам на почивка и се обезсмисля. Сподели , ако решиш да тестваш. Каналите им ме устройват идеално. ПП. Обаче нямат апп за iPadOS. Ако някой тества, вижте дали през браузър ще върви. Редактирано Юли 3 от ne4o Цитирай
trifon81 Публикувано Юли 3 Публикувано Юли 3 Cool tv е само за София, Пловдив и Търново и то само за клиентите на техния интернет. 1 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 8 Публикувано Септември 8 Попаднах на нов тв доставчик, INVIVO, поддържащ AppleTv, iOS, iPadOS, Android, FireTv и май всички смарт тв, до 4 устройства. Може и да не е нов, но не съм го тествал. Активирах 7 дневен тестов период, но е пълно разочарование за мен. На някой може и да му върши работа и затова го споделям. Каналите им, описани в сайта им не съответстват на тези в приложението. Това ме навежда на мисълта, че са полулегални и ще има постоянна смяна на каналите, когато ги хванат. Приложението им е пълна скръб от към функционалност , особено за iOS, iPadOS u AppleTv. Ще спомена само, че няма възможност за каквато и да е подредба на каналите. На по-популярните канали, качеството е добро. При инсталация на Android box u FireTv, иска достъп до снимки и разни други неща, но отказвайки, не ти дава да активираш акаунта си на приложението и остава мъртво !?!? Дадох му, за да тествам, но с един кух гугълски акаунт. При епълските устройства, не те кара да си сваляш гащите. Още една причина да искам да махна андроидските боксове. Цената за месец е 20 лв, но нямат различни пакети с канали, а с предплащане за няколко месеца излиза 16-17 лв. Нямаш възможност да плащаш през приложенията на Apple, а само през браузър или Android. Общо взето, измамници. 2 Цитирай
trifon81 Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 INVIVO на мен ми допадна. Проблема с каналите е понеже на тестовия период нямат право да ги излъчват, след това ще има всички обявени. А относно подредба на канали и други функционалности е понеже още първа версия и сега добавят тепърва функции. Това ми сподели спорта, който е доста отзивчив. 1 Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 23 Публикувано Октомври 23 Сподели, ако пуснат нова, по-функционална версия на апа. 2 Цитирай
skpavlov Публикувано Ноември 7 Публикувано Ноември 7 Здравейте, AppleTV потдържа ли приложенията EON и ExploreTV? Цитирай
МартинП Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час (редактирано) Здравейте, абонат съм на "първият gsm оператор" - 600 mbps интернет + телевизия. Доставчикът има приложение "Xplore TV" за iOS, както и версия за уеб браузър, но не и за tvOS! С това приложение мога да стриймвам от iPhone през AirPlay към Apple TV, но не ми е удобно, въпреки, че качеството е добро. Засега гледам ТВ-то през тяхната андроидна кутийка, но силно желая да премахна всичко андроидово. Ще направят ли някога да може, в настройките на Apple TV 4К, да избереш български доставчик за телевизия? Или поне да имат официално приложение за tvOS? Редактирано преди 13 минути от МартинП Цитирай
Veselin Panov Публикувано преди 22 минути Публикувано преди 22 минути Много хора чакаме, и дано дочакаме, но ме съмнява ... Даже и в Австрия хората от години се оплакват за липсата на приложението за АТВ. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.