momchil_g Публикувано Януари 5, 2021 Публикувано Януари 5, 2021 на 26.12.2020 г. at 11:13, drpetar написа: Каналите, обозначени със синя иконка горе вляво имат опция за извеждане на архив. Ако това е timeshift, да, има. ПП. Упс, сега разбрах че таймшифт и архив са две различни неща. Архив има, таймшифт май няма или поне аз не успях да разбера да има. Не знам как се прави това, може ли да ме насочиш. Намерих адресите на техния сървър, пуснах ping през terminal, но не знам как да интерпретирам резултатите - това ли е или с някаква програмка да тествам? Не можах да се ориентирам кои от настройките да бутна. Може ли да ме насочиш? Пробвай Flex IPTV, всички канали работят (без h265). Про версията (8,49 лв) поддържа малко по-бърза смняна на канали. 1 Цитирай
drpetar Публикувано Януари 9, 2021 Публикувано Януари 9, 2021 Пробвах, наистина работят всички канали, благодаря ? Цитирай
nik0lay40 Публикувано Януари 28, 2021 Публикувано Януари 28, 2021 Здравейте на всички, може ли да ми обясните от къде да се сдобия с абонамент за IplayTV. Към момента имам абонамент за А1 Xplore TV но доколкото разбирам е невъзможно да се използва. Цитирай
nbotov Публикувано Юни 20, 2021 Автор Публикувано Юни 20, 2021 Здравейте,Да дам малко обратна връзка.От вчера съм с ТВ4К и се опитах да подкарам iptv услугата на ви.бг. С две думи не става. iPlayTV не възпроизвежда нищо освен каналите означени като такива с ниско качество. Каквито и настройки да правех нищо не се получаваше. IPTVX същата работа. Flex IPTV каналите вървят,но на повечето няма EPG. Доста кофти интерфейс,но е единствения работещ. Първите два имат страхотен дизайн,но не могат да пуснат стриймовете. Незнам проблема в доставчика ли е,но е голяма мъка.Flex IPTV не помни избраните потоци за субтитри и аудио.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
nbotov Публикувано Юни 21, 2021 Автор Публикувано Юни 21, 2021 Това е част от името на доставчика на IPTV-то. Използвам го така да не се възприеме за реклама.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Юни 21, 2021 Публикувано Юни 21, 2021 Прати ми го на лично че ми стана интересно кой е. Цитирай
kalpazan4o Публикувано Август 28 Публикувано Август 28 Да поизтупам малко темата от прахоляка. Доскоро ползвах sweet.tv, но някой явно ги натисна и спряха да продават iptv услуги в България, а бяха набрали енерция. Сега ползваме вкъщи bgtime.tv. Имат богат каталог със сериали, но пък програмите им са ограничени като избор и все пак всички най-важни ги има. Качеството на картината и звука са по-добри от тези на ЕОН. Имат бъгове в приложенията, но работят по отстраняването им. Към момента мисля, че са само те, които предлагат собствено приложение за Apple TV. Редовно питам Виваком, Йетел, А1, Телекабел, но не ги интересува тази платформа и не правят нищо по въпроса. 1 Цитирай
hudson Публикувано Август 28 Публикувано Август 28 При положение че имат готов апп за айфон и айпад, не би трябвало да е прекалено сложно да го адаптират и за епъл тв. Не знам каква им е логиката да не го правят.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Август 28 Публикувано Август 28 Аз съм потребител на EON, би било много добре да имат app за tvOS. Писал съм им многократно но получавам винаги един и същ макетен отговор. Нещо никой от 3-те големи българските оператори не се кефят на Apple TV. На тези bgtime tv къде може да се види списък с каналите, нещо го крият? Цитирай
ne4o Публикувано Август 28 Публикувано Август 28 И аз бях абонат на Sweet.tv , но още се лутам и не мога да избера алтернатива. Имам и Fire Tv Stick и един лицензиран Андроид Тв бокс. Аз гледам само National Geographic ( гледам, че bgtime.tv не го предлагат) и др. научно образователни канали, но жената си иска Бг каналите и търся вариант, все още. Цитирай
kalpazan4o Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 tplay имат промоция, но нямат приложение за Apple TV, също и не дават достъп до m3u плейлист за да може клиента да си зареди каналите в плейър по избор. bgtime-а имат както казах основните български канали и предимно безплатните чуждестранни. Списъка им се мени през няколко месеца като варират с по 10тина. В началото на годината са имали Дискавъри, а сега не го предлагат. Всичките им текущи канали се виждат като скролнете началната страница на сайта им (към края на страницата са в раздел "Интерактивна програма"). Sweet.tv бяха далеч по-добри и с по-богат набор телевизионни програми (почти двойно спрямо бгтайм), но уви, някой ги спря. За големите оператори и аз това им се чудя. Работата по "пренасянето" на съществуващо приложение не е неимоверно много и е срамота, че се неглижира платформата толкова години (притеснявам ги от пускането на ЕОН-а в България). 1 Цитирай
ML16 Публикувано Август 29 Публикувано Август 29 Към този списък бих добавил и Nettera. Те имат Apple TV app и сравнително добър пакет от канали, но за мен deal breaker е че нямат Eurosport. Цитирай
Veselin Panov Публикувано Август 30 Публикувано Август 30 (редактирано) на 29.08.2024 г. в 14:03, kalpazan4o написа: tplay имат промоция, но нямат приложение за Apple TV, Предложил съм го на колегата над мен, защото той е написал, че има и сертифициран адрошит бокс. Иначе съм наясно , че нямат апп за Епъл ТВ. Редактирано Август 30 от Veselin Panov 1 Цитирай
stangen Публикувано Август 30 Публикувано Август 30 (редактирано) Грешен пост. Извинявам се. Редактирано Август 30 от stangen Цитирай
ne4o Публикувано Август 30 Публикувано Август 30 преди 44 минути, Veselin Panov написа: Предложил съм го на колегата над мен, защото той е написал, че има и сертифициран адрошит бокс. Иначе съм наясно , че нямат апп за Епъл ТВ. Sweet.tv беше до края на юни и от тогава ползвам tplay. Приложението му, не ми допада много. На бокса имам бутони с цифри на дистанционното, но на fire стика нямам, а менюто на tplay не е много интуитивно. За да превключа на определен канал, има доста кликове, докато го избера. Отделно имат и много странен подход с приложението. Имат две различни, като едното го има за iOS и iPadOS , а другото го няма. И двете вървят на Андроид бокс и Fire стика и LG TV. Проблема е, че са доста различни и по-доброто от двете, го няма за iOS и iPadOS. Най-странното е, че двете приложения не можеш да ги ползваш с един акаунт…!?!? , а трябва с два отделни и съответно да плащаш две такси. Затова и съм принуден, да ползвам по-лошото от двете. Така, че съм в процес на търсене , на алтернатива. Цитирай
ML16 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Има един оператор, който предлага освен с техни устройства и M3U playlists, споделете към днешна дата, кой е най-подходящия app за Apple TV4K? Има има ли такива, които да позволяват да се ползва TimeShift или да забравя за случая? Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Аз лично не се оправих, и минах изцяло на андроид боксове заради телевизията. Най много ми липсва infuse player за atv, но го заместих с nova player. Успех все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Аз ползвам iPlayTv и Flex IPTV . Но за Time Shift май няма вариант.Sea & sand 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Time Shift е функция на доставчика. Цитирай
ML16 Публикувано Септември 16 Публикувано Септември 16 Оператора го предлага, не знам дали гледането посредством M3U го позволява. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.